Politie Zeeland


---


O-040-2007. Personenauto vernield
Op de A58 t.h.v. Waarde is vrijdag om 14.45 uur een personenauto geraakt door een vrachtwagen.
De 55-jarige bestuurder van een personenauto uit Rotterdam had zijn voertuig noodgedwongen op de vluchtstrook geparkeerd wegens brandstofgebrek. Een 24-jarige bestuurder van een vrachtwagencombinatie raakte met zijn rechterachterwielen de geparkeerde personenauto. De gehele linkerzijde van de personenauto is beschadigd. Niemand raakte gewond.

W-041-2007. Jonge vrouw mishandeld
Dinsdag tussen 02.15 uur en 02.30 uur is in de Langstraat in Zoutelande een jonge vrouw geslagen.
De 19-jarige vrouw, afkomstig uit Vlissingen, stond te wachten op een taxi toen zij plotseling een vuistslag in haar gezicht kreeg van een onbekende man.
Zij raakte gewond aan haar neus en heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen.

O-042-2007. Diefstal
Bij een bedrijf in Oudelande aan de Vijfzoodijk is tussen donderdag 17.00 uur en vrijdag 11.30 uur een diefstal gepleegd.
Er is een zadel, een hoofdstel en een zogenaamde halsverlenger gestolen.
De waarde van het gestolen goed loopt in de honderden Euro's.

W-043-2007. Man aangehouden
De politie Zeeland heeft vrijdag om 14.15 uur een man aangehouden in de Bouwen Ewoutstraat te Vlissingen wegens mishandeling.
De 38-jarige man uit Vlissingen wordt ervan verdacht een 34-jarige plaatsgenoot te hebben geslagen.
De beide mannen kregen ruzie over de huur van een woning en opgeslagen spullen. De 34-jarige raakte gewond aan zijn oog en heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen.

W-044-2007. Bedrijfsongeval
Om 12.13 uur is een man in een scheepsruim gevallen aan de Frankrijkweg te Ritthem.
De 25-jarige man uit de gemeente Goes was bezig met het laden van broodjes aluminium aan boord van een binnenschip toen hij door vermoedelijk een nat oppervlak viel en op de bodem van het scheepsruim terecht kwam. De man stond tijdens het laden op een stapel van vier aluminium broodjes. Ambulance- en brandweerpersoneel hebben de man uit het ruim gehaald. De 25-jarige man had last van rug en benen.

O-045-2007. Vuurwerk
Op de Hogeweg in Burgh-Haamstede is vuurwerk in beslag genomen.
Een 15-jarige jongen werd betrapt door de politie bij het afsteken van vuurwerk rond 15.00 uur in de Hogeweg in Burgh-Haamstede. De 15-jarige probeerde nog het al afgestoken vuurwerk in zijn hand te verbergen met als resultaat een pijnlijke hand. In zijn rugtas vond de politie nog 73 stuks vuurwerk, afkomstig uit België. De jongen is doorverwezen naar HALT.

---- --