Gemeente Beuningen


Nieuwjaarsontmoeting nieuwe stijl 6 januari 2007 Na jaren een nieuwjaarsbijeenkomst in het gemeentehuis te hebben gehouden, wil het college van burgemeester en wethouders de invulling van deze bijeenkomst graag in een nieuw, eigentijdser jasje steken. Het gemeentebestuur wil de inwoners van de gemeente graag ontmoeten en komt daarom naar u toe.

Op zaterdagmiddag 6 januari 2007 komen wij voor deze nieuwjaarsontmoeting nieuwe stijl naar het Molenhuis, Molenstraat 54 in Beuningen.
We beginnen de middag met een voorstelling voor de jongste inwoners van onze gemeente (van 5 tot en met 9 jaar). Zij worden speciaal door de burgemeester per brief uitgenodigd.
Tussen 15.30 en 17.30 uur zijn daarna alle andere inwoners van onze gemeente van harte welkom in het Molenhuis. Met medewerking van de vrijwilligers van het Molenhuis wordt gezorgd voor een gezellige, informele middag met daarin een aantal verrassende elementen.

Bij uitstek vinden wij dit ook een gelegenheid om onze maatschappelijke stage onder de aandacht te brengen. Wij als college willen namelijk graag `proeven' van wat er leeft en speelt in onze gemeente. Dé manier om daar achter te komen is in de praktijk meelopen of meewerken in de vorm van een stage bij instellingen, verenigingen, organisaties of lokale ondernemers. U kunt tijdens de Nieuwjaarsontmoeting op een ludieke manier ideeën inbrengen. Maak gebruik van deze kans en bedenk alvast wat wij zouden kunnen doen. Om u wat voorbeelden te geven: meelopen met de jongerenwerker, koffie serveren in een verpleeg- of verzorgingshuis of bardienst draaien in de sportkantine.

Graag tot ziens op 6 januari.