BDO wijst op nieuwe jaarverslaggevingregels

Bdo campsobers holding bv

http://www.bdo.nl

BDO wijst op nieuwe jaarverslaggevingregels

Waren in 2005 de wettelijke regels voor het opstellen van de jaarrekening voor niet-beursgenoteerde ondernemingen grondig herzien. In 2006 zijn weer nieuwe Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving gepubliceerd. Achterover leunen is er dus niet bij. Met bijeenkomsten helpt BDO financieel directeuren en controllers op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op jaarrekeninggebied.

BDO organiseert voor controllers en financieel directeuren uit het MKB de bijeenkomst Jaarverslaggevingregels 2006 voor het Middenbedrijf . Professor dr. Henk Langendijk, hoogleraar Externe Verslaggeving aan de Universiteit van Amsterdam en Universiteit Nyenrode, fungeert als spreker. Daarnaast licht drs. Alexander Leppink, Business Development Manager bij BDO, de kansen van XBRL toe.

De bijeenkomsten worden gehouden in de periodes januari en februari, en vinden plaats in Helmond (16 januari), Delft (18 januari), Arnhem (23 januari), Breda (25 januari), Oudendijk (30 januari), Fluitenberg (7 februari) en Breukelen (15 februari).

BDO CampsObers Accountants & Adviseurs verleent in Nederland vanuit ruim 30 vestigingen en zo n 2.000 professionals diensten op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. BDO richt zich met name op het Nederlandse middenbedrijf en is sterk in de advisering aan groeiende ondernemingen. BDO maakt deel uit van BDO International, een wereldwijd netwerk van zelfstandige en onafhankelijke organisaties die onder de merknaam BDO actief zijn op het gebied van de zakelijke dienstverlening.


Noot voor de redactie (