Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Nieuwe set van 10 IJsselmondse ansichtkaarten

Gemaakt door IJsselmondenaren en verkrijgbaar bij deelgemeente

Bij de informatiebalie van de deelgemeente IJsselmonde is een nieuwe set van 10 ansichtkaarten over IJsselmonde verkrijgbaar. De fotos op deze ansichtkaarten zijn gemaakt door inwoners van IJsselmonde. Deelgemeentevoorzitter Marco Rook overhandigde tijdens de nieuwjaarsreceptie van de deelgemeente de eerste ansichtkaarten aan de makers van de fotos.

Natuurlijk Gezellig
De ansichtkaarten geven een beeld van het wonen en leven in IJsselmonde. De set kaarten is onderdeel van de promotiecampagne IJsselmonde, natuurlijk gezellig, waarmee meer positieve bekendheid wordt gegeven aan de deelgemeente. In juni 2006 verscheen de eerste set met ansichtkaarten. Vanwege het grote succes is toen besloten de actie te continueren. Het is de bedoeling dat tijdens de Paardenmarkt 2007 de derde set met ansichtkaarten verschijnt. De werving voor nieuwe ansichtkaarten gaat in april actief van start. Nu al kunnen mensen nieuwe ansichtkaarten insturen via de site www.ijsselmondenatuurlijkgezellig.nl.

De kaarten zijn onder andere verkrijgbaar bij de informatiebalie van deelgemeente IJsselmonde, Groene Tuin 317. Ook kunt u de kaarten bestellen door een e-mail met uw adresgegevens te sturen naar informatie@ijsselmonde.rotterdam.nl.

Prijswinnaars ansichtkaartenwedstrijd december 2006: Henk Stroeve, Gijs den Hartog, Mariet Dijkers, Andrea Tuinenburg, Barend van der Veer, Corry van de Ruit, Joop Barneveld, Ernst Evers, Nel van Duijn, Gerry Lankhuizen.