Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Wat is de mooiste etalage op de Boulevard Zuid?

Etalages zijn het visitekaartje van een winkelstraat, zo ook van de Boulevard Zuid. Mooie etalages zorgen ervoor dat de straat er verzorgd en professioneel uit ziet. Op deze manier voelen mensen zich meer aangetrokken tot de straat en zullen hierdoor sneller en vaker de straat bezoeken. Dit willen natuurlijk alle ondernemers van de Boulevard Zuid, want meer bezoekers betekent ook hogere omzetten!

De etalagewedstrijd is op 8 januari gestart, in het kader van 2007 het jaar van de uitstraling. Alle ondernemers van de Boulevard Zuid kunnen deelnemen aan de etalagewedstrijd en maken kans op prijzen tot 1.000,- en veel publiciteit.

Stemmen
Vanaf dinsdag 16 januari kunnen ondernemers en bewoners stemmen op hun favoriete etalage via www.boulevardzuid.nl. Tevens gaat er op donderdag 18 januari een deskundige jury langs de geselecteerde etalages, deze jury bestaat onder andere uit René Kronenberg, dagelijks bestuurder van de deelgemeente Feijenoord.

Beoordeling
De beoordeling door de juryleden vindt plaats op 18 januari om 11.00 uur, zij starten bij de Boulevardwinkel op de Beijerlandselaan 34. De winnaars van zowel de publieksprijs als de juryprijs worden bekend gemaakt tijdens de Boulevard Lounge van 18 januari in t Kopblok die om 18:00 uur start.

Boulevard Lounge op 18 januari
Op 18 januari vindt de derde editie van de Boulevard Lounge plaats. Een bijeenkomst waar ondernemers aan het woord komen en waar zij tevens kunnen netwerken met andere ondernemers. Deze derde Boulevard Lounge staat helemaal in het teken van 2007 het jaar van de uitstraling.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u de kans om uw zegje te doen over de Boulevard Zuid. De bijeenkomst wordt wederom gehouden in t Kopblok, Riederlaan 200. Vanaf 18.00 uur heten wij u van harte welkom.

Programma
18:00 uur: ontvangst met een hapje en een drankje 18:15 uur: open buffet
19:00 uur: presentatie laatste stand van zaken op de Boulevard Zuid, bekendmaking van de winnaars van de etalagewedstrijd, discussies over de uitstraling van de Boulevard Zuid
20:30 uur: borrel

Informatie
De etalagewedstrijd en de Lounge worden georganiseerd door de laanmanagers van de Boulevard Zuid in opdracht van de deelgemeente Feijenoord. Als u meer informatie wilt over deze onderwerpen dan kunt u contact opnemen met Farid Darkaoui. Hij is te bereiken via (010) 413 65 26 of via farid@zakenexpert.nl