Ingezonden persbericht


Jury Lama Gezocht
credit: Eric Keyzer

PERSBERICHT

Hilversum, 4 januari 2006

WIE WORDT DE NIEUWE LAMA?

Lukt het BNN om een nieuw komisch talent te vinden die zich net als Ruben Nicolai, Ruben van de Meer en Tijl Beckand een Lama mag noemen? De zoektocht is ondertussen in volle gang en vanaf vrijdag 12 januari om 21.15 uur is bij BNN op 3 het programma Lama Gezocht te zien. In zeven afleveringen komen de hoogtepunten en dieptepunten van de zoektocht voorbij met komische toptalenten, maar ook met de minder grappige medemens.

De jury die deze nieuwe Lama moet vinden, bestaat uit: Ellemijn Veldhuyzen van Zanten, Justus van Oel, Arjen Lubach en Alexander Nijeboer. Zij beoordelen of de ruim 6.500 kandidaten die zich hebben aangemeld inderdaad over de juiste kwaliteiten van een Lama beschikken. Dus of deze Lama's in spe grappig zijn, improvisatietalent hebben, goed kunnen acteren en bestand zijn tegen de genadeloze zoemer van Patrick. Kortom dat zij kunnen zorgen voor een leuke avond.

Met het vertrek van Sara Kroos en Arie Koomen is er een vacature ontstaan bij De Lama's. Om een nieuwe Lama te vinden plaatste BNN diverse advertenties. Ruim 6.500 mensen reageerden via lamagezocht.nl.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam