Bergler ICT behaalt ISO certificering


BREDA, 20070112 -- Per 21 december 2006 heeft KIWA het ISO-certificaat toegekend aan Bergler ICT voor het detacheren van IT professionals, conform de ISO norm 9001:2000. Deze certificering is een logisch vervolg op de strategie die Bergler in haar ruim 25 jaar van bestaan heeft gevoerd.

De doelstellingen van Bergler ICT voor 2006, waaronder het behalen van het ISO-certificaat, zijn hiermee ruimschoots behaald. Bergler ICT liet een groei zien van ruim 60%, hetgeen ver boven het landelijk gemiddelde ligt.

Vanaf medio 2006 heeft QSN, samen met Bergler ICT, het toepasbaar kwaliteitshandboek opgesteld. Nog geen half jaar later heeft KIWA de bedrijfsprocessen van Bergler ICT doorgelicht in het kader van deze certificering.
Directeur Rob Wessels: "Eigenlijk kun je stellen dat wij al voor 80% conform de kwaliteitsnorm ISO 9001 werkten, maar we wilden dit - mede gezien onze groeiambitie - officieel bevestigd zien. Het is daarmee kraakhelder dat Bergler ICT al jaren op de juiste koers zit. Deze certificering zegt veel over onze manier en kwaliteit van werken en motiveert ons nog meer om het bedrijf op deze wijze verder uit te bouwen."


Einde persbericht