Bartiméus


Winterweekend in Doorn

Bezoek het IJskoud Winterweekend in Doorn

Schaatsen en sleeën bij Bartiméus Sonneheerdt in Doorn

In Doorn vindt voor de eerste keer het IJskoud Winterweekend plaats op zaterdag 13 januari en zondag 14 januari. Tijdens dit weekend kan iedereen gratis genieten van een authentieke Hollandse winter. Met een schaatsbaan, een tochtje in een arrenslee en een kop warme chocolademelk of een glas glühwein haalt Bartiméus Sonneheerdt de winter naar Doorn. Het IJskoud Winterweekend is open voor iedereen uit de omgeving van Doorn.

Wintersporten voor iedereen
Het IJskoud Winterweekend is een evenement voor ménsen. Of ze nu slechtziend zijn of niet, iedereen kan genieten van echte wintersporten. Met dit evenement wil Bartiméus Sonneheerdt duidelijk maken dat er geen barrière hoeft te zijn tussen slechtziende en blinde mensen en ziende mensen. Iedereen kan genieten op een echte schaatsbaan of een tochtje maken in een arrenslee.

Bezoekers zijn op zaterdag 13 januari en zondag 14 januari vanaf 11.00 uur welkom op het IJskoud Winterweekend. Op zaterdag kan er tot 20.00 uur geschaatst worden en zijn er versnaperingen in de sfeervolle kraampjes. Op zondag kan dit tot 16.00 uur.

Gratis toegang
Het IJskoud Winterweekend is voor iedereen gratis toegankelijk. Schaatsen zijn aanwezig en kunnen kosteloos geleend worden. Het IJskoud Winterweekend vindt plaats bij Bartiméus Sonneheerdt, Oude Arnhemsebovenweg 3, 3941 XM te Doorn. Kijk op http://www.bartimeus.nl voor meer informatie.