Mojo Concerts

De pers over het theaterconcert van Frank Boeijen:

'Veel meer dan welgekozen woorden heeft hij niet nodig om de zaal in zijn ban te krijgen.'

'Verstilde schoonheid, dat is waar hij in grossiert. Misschien hadden ze Frank Boeijen beter tot dichter des vaderlands kunnen benoemen.'

Delft, 18 december 2006

Theatertour As Frank Boeijen van start

Op 13 januari 2007 start de Nederlandse en Belgische theatertour, getiteld 'As'. Tijdens deze tournee doet Frank Boeijen 47 zalen aan. Hij wordt bijgestaan door Charles Nagtzaam (bas & zang), Ruud de Grood (piano & zang) en Rens van der Zalm (multi-instrumentalist). Zijn nieuwe cd/dvd 'As' vormt de basis van de concerten.

Bovendien is Frank Boeijen te gast bij de Vrienden van Amstel Live. Tijdens deze reeks concerten treedt hij op met Within Temptation. Deze concerten vinden plaats in Ahoy, Rotterdam van 19 t/m 28 januari a.s. Voor meer informatie zie www.vriendenvanamstel.nl.

Frank heeft drie jaar aan 'As' gewerkt en het resultaat is een veelomvattend uniek project, dat hem in al zijn facetten als zanger en muzikant belicht. 'As' is een document waarmee Frank Boeijen nog eens bewijst dat hij in 2004 niet voor niets de prestigieuze 'Radio 2 Zendtijdprijs' in ontvangst mocht nemen.

Frank Boeijen beschikt over het zeldzame talent en een eigenzinnige gedrevenheid om songs te schrijven die zonder schaamte groots in hun eenvoud durven te zijn. Klassiekers als 'De Verzoening', 'Zeg Me Dat het Niet Zo Is' en 'Kronenburg Park' zijn daar goede voorbeelden van. Samen met vele anders nummers zijn dit liedjes die, ondergedompeld in de magie van het theater, garant staan voor een hartverwarmende, pakkende avond.

Voor meer informatie en speellijst zie: www.frankboeijen.nl.

========================================



Mojo Concerts