Ingezonden persbericht


Herman Potgieter: "Uitgaan gaat weer belevenis worden"

Podium Hardenberg klaar voor toekomst !

'Podium Partypalace' in Hardenberg promoveert zichzelf vanaf 13 januari naar een moderne, eigentijdse discotheek, klaar voor het nieuwe uitgaan. Noordoost Nederland zit vol discotheken die elkaar bij voortduring imiteren qua programmering om elkaar de klanten af te snoepen. In Hardenberg gaat het voortaan weer nét even iets anders, want: 'Een beetje klasse kan geen kwaad'!

De directie van Podium (Herman Potgieter en Jan Kremer) onderzocht de uitgaansbehoefte in de regio en stelden vast dat uitgaan meer beleving moet zijn en geen standaard. Herman Potgieter: "Wij vonden dat ons serviceniveau niet meer voldeed aan de normen van deze tijd. Het werd tijd voor een inhaalslag om ons weer te onderscheiden en het weer nét even anders te gaan doen." Hardenberg krijgt vanaf 13 januari een moderne discotheek met een modern programma een divers uitgaansaanbod een klasse assortiment, topservice en helemaal klaar voor de komende jaren. Potgieter: "In Podium zitten vijf verschillende 'clubs', elk met een eigen kleur en een eigen muziekformat. 'Blue' (de voormalige theaterzaal) staat voor dance & charts, Red (discotheek) voor urban&charts, Orange voor classix&fun, Green voor interactive pub voor surfen&gamen en Purple voor lounge&food. De nieuwe website (www.clubpodium.nl) is daarom volledig in die kleuren vormgegeven." Podium blijft klantvriendelijk en vooral veilig. "Daarom krijgen we de beschikking over ademanalyse-apparatuur (alcoholcontrole) bij de entree en dat is misschien wel één van de belangrijke vernieuwingen," aldus Potgieter. "De portiers bepalen wie bij entree moet blazen en de apparatuur kan op verzoek ook worden ingezet door gasten die twijfelen of ze nog wel auto mogen rijden. Op www.clubpodium.nl staat binnenkort alle informatie." Kortom: Podium is weer de een discotheek die voldoet aan de hoge, eigentijdse uitgaanseisen.

Vanaf zaterdag 13 januari kent iedere zaal van Podium zaterdag's tussen 23.00 en 05.00 uur een eigen sfeer. Op vrijdag blijft er zo ruimte voor clubfeesten, urbanfeesten, hiphop, pop & rockconcerten, schoolfeesten, festivals, bedrijfsfeesten, etc. De entree gaat 7 euro bedragen (garderobe is gratis) en de Teenageparties blijven, maar gaan in principe naar de eerste zaterdag van de maand. Een lawine aan (inter-)nationale DJ's komt naar Podium. Zaterdag 13 januari zijn dat tijdens het openingsfeest: Marcel Woods, Ivano, Goodfellas (dj-crew), Waxfiend en Ricky Play. Op de nieuwe website www.clubpodium.nl staat alle verdere informatie.

(einde persbericht)

Meer informatie bij: Herman Potgieter via 06-21588684