Politie Zeeland


---


O/Z-117-2007 Alcoholcontroles in Zeeland
Op verschillende plaatsen in Zeeland werd tussen vrijdagavond 19.30 en zaterdag 05.00 uur gecontroleerd op het gebruik van alcohol in het verkeer.
In totaal werden 265 blaastesten afgenomen. Zes bestuurders zaten met teveel alcohol op achter het stuur. Van een van hen, werd zelfs het rijbewijs ingenomen.
Er werd gecontroleerd in Goes, Sint Jansteen, en Hulst.

W-118-2007 Woninginbraak
Vrijdag tussen 15.00 en 23.00 uur is er ingebroken in een woning aan 't Zanddorp in Middelburg.
Tijdens afwezigheid van de bewoners werd een raam geforceerd waarna de woning werd doorzocht. Er werden diverse goederen weggenomen waaronder foto-apparatuur en sieraden.

R-119-2007 Politie vordert rijbewijzen in
Afgelopen nacht heeft de politie de rijbewijzen ingenomen van vier automobilisten voor het rijden onder invloed van alcohol.
Een 43-jarige man uit de gemeente Sluis werd rond 01.00 uur op de Vuilpanstraat in Eede betrapt. Uit een blaastest bleek dat hij ruim 2,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.
Een 32-jarige Middelburger werd op de Rouaansekaai in zijn woonplaats rond 01.45 uur aan de kant gezet voor een blaastest. Uitslag was 2,7 maal de toegestane hoeveelheid alcohol.
Op de Middenweg in Hoek werd rond 02.30 uur een 50-jarige vrouw uit de gemeente Sluis aan een blaastest onderworpen. Zij blies bijna 3 maal de toegestane hoeveelheid .
Een 22-jarige Vlissinger werd op de President Rooseveltlaan in zijn woonplaats betrapt op rijden onder invloed. Hij zat met ruim 2 maal de toegestane hoeveelheid alcohol achter het stuur. Van alle bestuurders is het rijbewijs ingenomen.

---- --