Ingezonden persbericht

Zaterdag heropening Podium Hardenberg

Hardenberg-, Podium Hardenberg opent zaterdagavond om 23.00 uur haar deuren als 'Club Podium'. Het interieur heeft in een paar weken tijd een ware metamorfose ondergaan. De 'oude' grote zaal en de discotheek lijken niet meer op wat het is geweest maar het grote verschil zal toch de sfeer en muziekformat zijn. Vanaf zaterdagen zijn de zalen vernoemd naar kleuren en bij elke kleur hoort een muziekstijl. Op vrijdag blijft er ruimte voor clubfeesten, urbanfeesten, hiphop, pop & rockconcerten, schoolfeesten, festivals, bedrijfsfeesten, etc.

'Blue' (de voormalige theaterzaal) staat in het vervolg voor dance & charts, Red (discotheek) voor urban&charts, Orange voor classix&fun, Green voor interactive pub voor surfen&gamen en Purple voor lounge&food. De nieuwe website clubpodium.nl is daarom volledig in die kleuren vormgegeven. De entree op zaterdag gaat 7 euro bedragen (garderobe is gratis) en de Teenageparties blijven, maar gaan in principe naar de eerste zaterdag van de maand. Een lawine aan (inter-)nationale DJ's komt naar Podium. Zaterdag 13 januari zijn dat tijdens het openingsfeest: Marcel Woods, Ivano, Goodfellas (dj-crew), Waxfiend en Ricky Play. Op de nieuwe website www.clubpodium.nl staat alle verdere informatie.

De Troubadour

Naast donderdagavond en vrijdagavond is De Troubadour aan de Oude Vechtbrug in Hardenberg zaterdag vanaf 21.00 uur open en dat wil zeggen dat je je kunt opmaken voor een superheerlijk avondje met de leukste muziek en honderden vrienden en bekenden. D Muziekcafe De Troubadour is het enige café waar men elke zaterdagavond voor in de rij staat dus, kom op tijd.

Den Herdenbergher

'Swingcafe' is er elke zaterdag in het leukste café van Hardenberg: 'Den Herdenbergher', middenin het centrum van Hardenberg. vanaf 22.00 uur. De vrolijke stapavond voor de oudere jongere (vanaf 23 jaar) met lekkere muziek. Het recept is: neem een beetje disco, een snufje rock, wat soul, een tikkeltje R&B en een scheut Top40. Goed mixen, perfect volume en afmaken met de beste gouwe ouwe. Swingcafé... het gezelligste avondje uit! Actuele partyinformatie van alle zalen lees je elke dag op www.PodiumGroep.nl.

Einde Persbericht