19e Int. Artieste n- en Evenementenbeurs

Beursgebouw eindhoven

De Artiesten- en Evenementenbeurs (AEB) leeft

Op 14, 15 en 16 januari 2007 is de 19de editie van de AEB in Beursgebouw Eindhoven. De grote evenementenhal is weer volledig gevuld met een veelzijdigheid van afnemers en aanbieders binnen entertainment.

De AEB is dé unieke gelegenheid waar men met één bezoek persoonlijk kan kennismaken met entertainment voor uiteenlopende gelegenheden. Van een in te huren speciale (openings)act tot een complete productie op maat gemaakt, van acrobatiek tot illusie, van straat(theater) tot muziek en zang etc.

De AEB is dé vakbeurs voor professionals op het gebied van artiesten, organisaties, diverse bureaus, toeleveranciers en andere betrokkenen binnen de entertainment- en evenementenbranche.

De AEB staat erom bekend dat men zich persoonlijk kan laten adviseren en alvast een stukje kan 'proeven' van de sfeer die men kan verwachten. Naast presentaties vanuit de sfeervolle stands kan men ook in de podiumzaal en bij het straattheater live-optredens bijwonen. Het geboden entertainment varieert per dag en is zeer uiteenlopend. Dit programma is bovendien opgenomen in de beurscatalogus die bezoekers bij binnenkomst gratis ontvangen en die tevens informatie over de aanwezige deelnemers bevat.

Vele deelnemers hebben reeds aangekondigd met nieuwe producties/primeurs naar de beurs te komen. Helaas worden deze primeurs meestal pas op de beurs bekend gemaakt en valt er dus nog niet heel veel te verklappen, kom daarom zelf de veelzijdigheid aan entertainment bewonderen. Eén grote primeur kunnen we u alvast wel verklappen; De Muziekkunstenaar Arthur van Poppel komt dit jaar met de JOINT STRIKE FIGHTER. Deze straaljager is een unieke en, als een spiegelbeeld gelijkende, op schaal gemaakte versie van de JSF. De straaljager is o.a. voorzien van een echte cockpit en heeft doorlopend contact met een zeer professioneel klinkende verkeerstoren. De piloot bestuurt ook de vele geluids- licht- en mechanische effecten die de omstanders steeds weer doen verbazen.

Noemenswaardig is dat er dit jaar verrassende oud deelnemers zichzelf weer zullen gaan presenteren op deze unieke vakbeurs. Ludére Impresariaat zorgt voor enkele grote internationale straatartiesten welke ten tonele zullen verschijnen binnen de podiumzaal. Ook zullen bekende straattheater groepen en artiesten als: Totaal theater, Straat, Shalton Theater en Tukkers Connexion / Roy Tukkers Vormgeving hun talenten bundelen in een straat om de sfeer van het straattheater nog meer weer te geven op de AEB beursvloer. Verschillende bedrijven zullen hun producten groots onder de aandacht brengen met aandachttrekkende elementen. Extra aandacht is dit jaar gericht op het straattheater en optredens van grote artiesten via verschillende evenementen- en organisatiebureaus.

Kom en overtuig uzelf; maak kennis met het uitgebreide aanbod in een uiterst sfeervolle ambiance. Voor meer praktische informatie over de Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs, optreedschema's en kortingskaarten kunt u kijken op: www.aeb.nl


---
Organisatie:Beursgebouw Eindhoven BV
Lardinoisstraat 8
5611 ZZ Eindhoven
Telefoon:+31 (0)40 246 36 26
Fax:+31 (0)40 244 55 33
e-mail: aeb@beursgebouw.nl
website:www.aeb.nl

---