Politie Zeeland


---


O-123-2007 Alcoholcontrole
Afgelopen nacht werd alcoholcontrole gehouden op de volgende locaties: Goesestraatweg in 's-Gravenpolder, Lepelstraat in Wolphaartsdijk, Brugstraat in Wilhelminadorp, Nieuwe Rijksweg in 's-Heer Arendskerke, Patijnweg en Ringbaan West in Goes.
Over de gehele controle hadden vier bestuurders teveel gedronken. Zij kregen een rijverbod variërend van 1 tot 4 uur.

O-124-2007 Voordeurruit vernield in Goes
Afgelopen nacht werd van een winkelpand in de Lange Kerkstraat de voordeurruit vernield.
Er is geen schadebedrag bekend.

O-125-2007 Eenzijdig ongeval, 's-Heer Arendskerke
Op de Nieuwe Rijksweg verloor een 23-jarige Vlissinger zaterdag om 23.45 uur de macht over het stuur van zijn bedrijfsauto met aanhanger.
De man, die vanuit de richting van de Noordzakweg kwam, reed daarop tegen een lantaarnpaal en belandde in de sloot. Bij nadere controle bleek hij 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken te hebben en zijn rijbewijs werd in beslag genomen. De auto raakte zwaar beschadigd, de lantaarnpaal werd vernield.

O-126-2007 Rijden onder invloed, Bruinisse
Op de Noorddijk werd zaterdag om 21.30 uur een 43-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland betrapt op rijden onder invloed.
Hij had bijna 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en zijn rijbewijs werd in beslag genomen.

O-127-2007 Mishandeling in Goes
Op een parkeerterrein aan de Oostwal werd zaterdag tussen 10.30 en 10.45 uur een 66-jarige Goesenaar door een onbekende automobilist in het gezicht geslagen.
De onbekende bestuurder week op de parkeerplaats zover uit naar links, dat de fietser klem kwam te zitten tussen de auto en de stoeprand. De fietser waarschuwde de automobilist door tegen de auto te tikken. De bestuurder stapte uit, sloeg hem enkele keren in het gezicht en gooide de fiets weg. De 66-jarige man liep enkele bulten op aan zijn hoofd en zijn fiets raakte lichtbeschadigd.

W-128-2007 Brand en vernieling in Middelburg
Zondag omstreeks 05.00 uur brak brand uit bij de volkstuinen aan het Griffioenpad. Hierbij ging een tuinhuisje geheel in vlammen op.
Uit onderzoek bleek dat in enkele schuurtjes brandjes waren gesticht. Van een paar andere schuurtjes werden ruiten vernield en gereedschapskisten omgeggooid. Schadebedragen zijn niet bekend.

W-129-2007 Woninginbraak in Middelburg
Afgelopen nacht werd ingebroken in een woning op de Robijnplaats.
In het pand werden alle kasten doorzocht. Vermoedelijk werd enkel een gsm met onbekende waarde weggenomen.


---- --