Gemeente Geldrop-Mierlo


HERINRICHTING OMGEVING WINKELCENTRUM COEVERING

Maandag 15 januari starten we met de herinrichting van de omgeving rondom het Winkelcentrum Coevering. Om de bereikbaarheid van het winkelcentrum te waarborgen en een deel van de parkeerplaatsen tijdens de uitvoering beschikbaar te houden, voeren wij de werkzaamheden in drie fases uit.

De fases zijn in de volgende perioden gepland: Fase 1: 15 januari tot en met 16 maart; Fase 2: 19 maart tot en met 4 mei; Fase 3: 8 mei tot en met 29 juni. Bij de uitvoering zijn we afhankelijk van de weersomstandigheden. Langere vorst- en/of regenperioden kunnen de planning beïnvloeden.

VERPLANTEN BOMEN EN SLOOP DREEF De bomen bij het winkelcentrum worden voor de herinrichting verplaatst naar een nieuwe plek binnen het plan . Dit gaat vooraf aan de werkzaamheden van de civieltechnische aannemer, die plaatsvinden in de week van 8 tot en met 12 januari.

In de periode van 8 januari tot 2 februari slopen wij het leegstaande gebouw van `De Dreef'.

MEER INFORMATIE
Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Will van Dijk of Frank Tijbosch van de afdeling Openbare Werken. Zij zijn te bereiken via de telefoonnummers (040) 289 37 91/7 53.