Plan je perfecte bruiloft: The Perfect Wedding is nu online


NIEUWKOOP, 20070115 -- Sinds 15-01-2007 is The Perfect Wedding online gegaan. Op deze website kunnen aanstaande bruidsparen zich gratis aanmelden. De website is bedoeld om stellen alle informatie en mogelijkheden te geven om hun perfecte bruiloft te plannen.

logo The Perfect WeddingEr kan gratis gebruik worden gemaakt van de planningtools en de community; op deze site staan ruim honderd artikelen; van leuke ideeën voor de receptie tot wat er van de moeder van de bruid verwacht wordt.

Het is de bedoeling dat de website vanaf dit moment alleen maar zal gaan groeien. Dagelijks wordt de website aangevuld met nieuwe artikelen en zal een weddingplanner antwoord geven op de vragen van leden in de community. Ook zullen er in de toekomst films worden getoond van bruidshuizen en wordt er aandacht besteed aan pas getrouwde stellen.

De website is het initiatief van Sarah Glasbergen. " Er zijn maar weinig sites waar je alles kunt vinden en waar volop interactie aanwezig is. Deze elementen heb ik terug laten komen op de website" aldus Sarah die in eerste instantie dit project is begonnen voor haar opleiding marketing management.

De website is te bereiken op het adres www.theperfectwedding.nl