Ingezonden persbericht


Laren, 10 januari 2007

MUNDO.NL BRENGT NIEUW ONLINE TV-PROGRAMMA FATIMA MOREIRA DE MELO IN 'HET MUNDO TRIO'

Op maandag 15 januari start op de eigenzinnige datingsite www.mundo.nl - een initiatief van Talpa Digital - een nieuw online tv-programma met de veelzijdige Fatima Moreira de Melo in de hoofdrol: HET MUNDO TRIO. In zes afleveringen volgt Fatima drie dames met dezelfde missie: het vinden van een leuke date. Als speciale Mundo-coach helpt Fatima de dames bij hun online zoektocht. Zij doet dit vanzelfsprekend op geheel eigen wijze. Het trio wordt iedere aflevering verrast met een onaangekondigd bezoek; de ene keer ondeugend en brutaal, de andere keer op spannende en avontuurlijke wijze.

De drie compleet verschillende, maar zeer charmante dames, Maartje, Monique en Sophie fungeren als hoofdpersonen in hun eigen real-life soap. HET MUNDO TRIO draait om hun online dating belevenissen en de taboes die daarmee samenhangen. De kijker leeft mee met alle details. Hij twijfelt mee met het trio als ze 'de ware' proberen te vinden tussen de duizenden leuke mannen op Mundo.nl en voelt met de dames mee terwijl ze voor fundamentele kledingkeuzes komen te staan: minirok, spijkerbroek of iets chics? En natuurlijk is de spanning te snijden als ze op weg zijn naar hun eerste date.

Een voorproefje van HET MUNDO TRIO is te zien op www.mundo.nl. De datingsite staat momenteel vol met leuke mannen en vrouwen, uitgaanstips en het laatste nieuws voor online daters.


---



Ingezonden persbericht