Gemeente Lingewaal


fotowedstrijd gemeentegids


In juni 2007 komt de nieuwe gemeentegids van Lingewaal uit. Net als bij de vorige twee uitgaven willen wij de gids weer maken voor en mèt de Lingewaalse inwoners. Dat betekent dat wij u weer vragen om mee te doen met de fotowedstrijd. Dit keer koppelen wij een thema aan de fotos. Dit thema is: de Lingewaalse samenleving. Dat is een heel breed thema. U kunt hierbij denken aan unieke fotos van trouwerijen, fotos van mensen bij een marktkraam, wandelaars, fietsers en sporters. Kortom: alles wat met onze samenleving te maken heeft, is een onderwerp voor een foto.

Wat is de bedoeling.
U maakt een foto met een afbeelding rond het thema samenleving.Het maakt niet uit waarvan. Iets wat u mooi, uniek, leuk, speciaal, grappig, bijzonder of typisch bij de Lingewaalse samenleving vindt passen. Het mag een digitale (resolutie 300 dpi) of gewone foto zijn, kleur of zwart/wit. Een jury, bestaande uit burgemeester Loes van Ruijven-van Leeuwen, die als voorzitter optreedt, vormgever Jan van Waarden, van RAM-vormgeving en Marijke de Ruiter, communicatiemedewerker van de gemeente, nomineren tien fotos. De winnende foto prijkt een jaar lang op de omslag van de nieuwe gemeentegids, met de naam van de fotograaf en een omschrijving van de foto in de gids. De negen andere genomineerde fotos worden in de gids afgedrukt, ook met de naam van de fotograaf en een onderschrift.

U kunt uw fotos tot 20 februari 2007 insturen naar de gemeente Lingewaal, t.a.v. Marijke de Ruiter. Vermeldt u wel duidelijk uw naam, adres en telefoonnummer en een korte omschrijving van de foto en de plaats waar deze is gemaakt. Digitale foto´s kunt u mailen naar m.deruiter@lingewaal.nl. De winnaars krijgen schriftelijk bericht na 1 maart 2007. De winnaars worden ook bekend gemaakt in het Lingewaaljournaal. Wij wijzen er wel op dat de ingezonden foto´s eigendom worden van de gemeente Lingewaal. Ingezonden foto´s moeten dus vrij van copyright zijn. Verder gaan wij er van uit dat de mensen die u fotografeert geen bezwaar hebben tegen het plaatsen van hun afbeelding in onze gemeentegids.

Wilt u de opvolger worden mevrouw Groot uit Gorinchem en uw foto op de omslag van de gemeentegids 2007/2008? Pak uw camera en maak die winnende foto!