Projectontwikkelaar 3W


3W breidt werkgebied en directie uit

3W breidt in 2007 haar werkgebied uit naar Duitsland en gaat tevens actief werken binnen de nieuwe markt welzijn.

De projectontwikkelaar uit Maastricht, gespecialiseerd in binnenstedelijke en multifunctionele ontwikkelingen, ziet haar projecten als een integraal onderdeel van de stedelijke groei, binnen een samenleving die vraagt om nieuwe functies. Naast wonen en commercieel vastgoed, gaat 3W dan ook welzijn toevoegen aan haar portefeuille.

Om de nieuwe en bestaande markt goed te bedienen vindt er een wijziging plaats in de directie van 3W. Jaco Meuwissen komt per 1 juni 2007 in dienst van 3W, als nieuwe directeur (COO). Hij zal op termijn Nico Eurlings opvolgen. Nico Eurlings blijft tot mei 2008 algemeen directeur van 3W, daarna zal hij zich volledig gaan toeleggen op de Duitse markt.

Focus op nieuwe markt welzijn
Het bedrijfsleven heeft behoefte aan een partner bij beleidsvorming en conceptontwikkeling op het gebied van welzijn, cultuur en onderwijs. Productgroepdirecteur Ando van de Pol van 3W is actief bij het opzetten van projecten als science parks, campussen en clustergebieden voor business, healthcare & wellness, hoger onderwijs, recreatie en publieke functies. Een voorbeeld is de ontwikkeling van Chemelot Research & Businesscampus.

Focus op Duitsland
3W gaat haar kennis en ervaring inzetten bij de binnenstedelijke winkelontwikkeling in een aantal grote Duitse steden. Een complexe markt, waar Nico Eurlings als ervaren specialist het voortouw zal nemen. Hij wordt hierbij ondersteund door een Duitse directeur, afkomstig uit de Karstadtgroep, Friedrich Doré. Op dit moment is 3W reeds actief bij projecten in Mainz, Dresden, Kaiserslautern en Fulda.

Nieuwe directeur 3W
Jaco Meuwissen is bekend met de activiteiten van 3W aangezien hij sinds 2004 vanuit aandeelhouder ING actief is als directeur van 3W. Hij is sinds 2005 als general manager lid van de board of directors van ING Real Estate Development. Daarvoor was hij als landendirecteur verantwoordelijk voor ING Real Estate Development Nederland.

De bvs van 3W blijven bekend onder de algemene naam 3W. De holding van 3W blijft gevestigd in De Colonel in Maastricht. In Duitsland zal een nieuw kantoor opgezet worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 3W, algemeen directeur Nico Eurlings, telefoonnummer 043-366 77 78.

3W BREIDT WERKGEBIED EN DIRECTIE UIT 15 | 01 | 2007