Politie Zeeland


---


O-167-2007 Schuurtje in brandgestoken
Aan De Huijbertstraat in Zierikzee is afgelopen nacht rond 02.00 uur brandgesticht bij een houten schuurtje bij een woning.
De eigenaar had in eerste instantie geprobeerd het brandje zelf te blussen maar moest toch de brandweer alarmeren die het brandje uiteindelijk bluste. Schadebedrag is niet bekend.

W-168-2007 Levensmiddelen gestolen
Afgelopen nacht tussen 00.30 en 07.45 uur is er ingebroken in een horecapand aan de Boulevard de Ruijter te Vlissingen.
Uit de koelcel/vriezer werden diverse levensmiddelen weggenomen t.w.v. een paar honderd euro. De achtergebleven levensmiddelen, t.w.v. een paar honderd euro, kunnen ook als verloren worden beschouwd omdat de deur van de koelcel/vriezer na vertrek van de inbreker(s) open was blijven staan.

W-169-2007 Motorrijder onderuit
Op de Sandberglaan te Middelburg is woensdagmorgen rond 07.15 uur een 28-jarige Middelburger met zijn motor onderuit gegaan nadat hij moest remmen voor een tegenligger.
De tegenligger, een 49-jarige automobilist uit Burgh-Haamstede, was op zijn weghelft terechtgekomen na een inhaalmoeuvre. De motorrijder moest volop in de remmen, raakte in de slip en kwam vervolgens ten val. Hij hield hieraan een pijnlijke voet over.


---- --