Ingezonden persbericht


Persbericht

METRO TEKENT DRUKCONTRACT MET RODI ROTATIEDRUK

Amsterdam, 17 januari 2007

Gratis dagblad Metro heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met Rodi Rotatiedruk te Broek op Langedijk.

Metro-directeur Silvio de Groot: "Per 22 juni 2007 zal Metro niet meer bij Dijkman Offset in Diemen gedrukt worden, maar bij Rodi Rotatiedruk in Broek op Langedijk. Hierdoor kunnen we niet alleen meer exemplaren per uur drukken maar kunnen we ook tot 96 pagina's full colour drukken. Het past in ons lange termijn plan om de drukcapaciteit op te voeren in zowel het aantal exemplaren als in kleurmogelijkheden."

Jan Hofsink van Rodi Rotatiedruk: "Dankzij de keuze van Metro is de groei in onze drukkerij gewaarborgd. Onze drukcapaciteit in kwaliteit biedt nu nog meer mogelijkheden naar de toekomst."


---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: met: Silvio de Groot, algemeen directeur en uitgever Metro Holland, 020 - 511 4000.

Metro wordt in Nederland van maandag t/m vrijdag in een oplage van 504.000 exemplaren gratis verspreid via NS-stations, McDonald's vestigingen, postkantoren, RET Rotterdam, GVB Metro-stations Amsterdam, GVU Utrecht, Arriva Waterland, universiteiten en scholen. De 1,7 miljoen lezers (NOM Print Monitor 2006-1) zijn over het algemeen jong, welstandig, goed opgeleid en werkzaam of studerend.

Metro is het grootste en snelst groeiende dagblad van de wereld. Metro wordt uitgegeven in 69 edities in 20 landen in 18 talen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Dagelijks lezen meer dan 18 miljoen mensen Metro.

www.metronieuws.nl