Kampioensshirts PSV nu al te koop


www.psv.blog.nl start ludieke actie

NUENEN C.A., 20070117 -- De online PSV-portal www.psv.blog.nl (onderdeel van uitgeverij Blog Online B.V.), lanceert vanaf vandaag een heus kampioensshirt om het aanstaande landskampioenschap van PSV alvast luister bij te zetten. Op de website kunnen de shirts voor Eur 12,95 (inclusief verzendkosten) besteld worden. De shirts zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL en XXL.

Ralf M.M. Stultiens - hoofdredacteur van de pagina - benadrukt dat het enerzijds om een ludieke actie gaat en anderzijds probeert men uiteraard ook aandacht te genereren voor de website.

www.psv.blog.nl is online sedert 31 augustus 2006 en genereert dagelijks tussen de 4.000 en 5.000 bezoekers.

PSV brengt - haast traditiegetrouw de laatse jaren - altijd een eigen kampioensshirt op de markt en dus lanceert de pagina de ludieke shirts nu alvast.

'Wij willen uiteraard geen problemen met PSV en zullen dan ook geen logo's, foto's of iets dergelijks van de club gebruiken. Verder willen wij ook de volledige naam PSV niet hanteren vandaar dat de letter 'S' als bliksemschicht afgebeeld zal worden. Zie het als een symbool voor het donderend geweld waarmee PSV de laatste jaren door de Eredivisie dendert.' aldus Stultiens.

Wat als PSV onverhoopt toch haar 20e landstitel misloopt? Stultiens: 'Dan hebben de bezitters een uniek collectors-item in handen. En dan kan er toch nog een keer gelachen worden in de Randstad. Dat mag ook wel weer een keer na al die jaren!'

De shirts worden nog voor Carnaval geleverd.





Ralf M.M. Stultiens