Burgerinitiatief: Stop Chemtrails Nu


NEDERLAND, 20070117 -- Dit is een Burgerinitiatief om 40.000 handtekeningen te verzamelen om het sproeien van Chemtrails op de agenda van de samenleving en de Tweede Kamer te zetten. Behalve in de rest van Europa en de VS wordt ook in Nederland gesproeid door vliegtuigen. Contrails blijven maximaal 20 minuten zichtbaar. Chemtrails waaieren uit en zijn lange tijd zichtbaar.

De chemische stoffen zijn gevaarlijk voor de mens, flora en fauna. De eigenschap van deze stoffen om het optimaal functioneren van het bewustzijn van de mens te blokkeren, verstoren tevens de magnetische velden rondom de Aarde en zijn mede verantwoordelijk voor de uitzonderlijke weersveranderingen. De toename van bedreigende ziektes en aandoeningen aan long en luchtwegen, huidziektes, chronische vermoeidheid is voor het grootste deel te wijten aan het sproeien van barium, deeltjes aluminium en andere stoffen.

In 1995 zijn de eerste meldingen van dit fenomeen gedaan. De laatste maanden was het even rustig, maar het sproeien neemt weer toe. In Zwitserland stond er een berichtje over in de krant. In Nederland heeft nog geen enkele journalist er iets over durven publiceren. Sinds we dit initiatief startten in maart 2006, zijn er enkele cynische stukje verschenen in de krant, om het bestaan te ontkennen en het initiatief belachelijk te maken. Nu het sproeien weer toeneemt, is het zaak dit initiatief weer naar buiten te brengen. Het sproeien wordt gestuurd door onderdelen van geheime diensten. Waarom doet het Parlement en de Regering hieraan mee en steunt ze dit sproeien en verbiedt ze het niet onmiddellijk? Waarom heeft geen enkel lid van het Parlement tot nu toe Kamervragen aan de regering gesteld? Let op, dit is GEEN complot theorie! Google het woord Chemtrails maar eens! Voor meer informatie: e.westerbeek@hotmail.com.

We vragen je dit Burgerinitiatief te steunen door je handtekening te zetten!

Met 40.000 handtekeningen zorgen we ervoor dat het sproeien van Chemtrails besproken moet worden in de Tweede Kamer. Er zijn al aardig wat handtekeningen binnen, maar nog lang niet genoeg! Alleen al het lanceren van dit initiatief heeft de aandacht gevestigd op Chemtrails. Dus we hopen dat dit de druk weer opvoert om er NU mee te STOPPEN!

De kamerprocedure is dat burgerinitiatieven alleen rechtsgeldig zijn als alle formulieren met handtekening, worden aangeboden, dus een emailactie is helaas niet mogelijk! Uitprinten kan ook via www.niburu.nl.

Naam Adres, postcode en woonplaats Geboortedatum Handtekening

Alleen kiesgerechtigden kunnen tekenen. Het is belangrijk alle gevraagde gegevens in te vullen, anders is je handtekening niet geldig!

We vragen je dit formulier uit te printen en in een gefrankeerde enveloppe te sturen aan:

Burgerinitiatief Stop Chemtrails Nu!
Rooilaan 140, 7876 GW Valthermond.





Ingezonden persbericht