Petula Clark in Fortis Circustheater

Van den ende theaterproducties

http://www.musicals.nl

PERSBERICHT

Amsterdam, 6 december 2006

PETULA CLARK IN FORTIS CIRCUSTHEATER
Legendarische Britse entertainer geeft eenmalig concert in Scheveningen

Op 18 januari 2007 geeft Petula Clark een uniek, eenmalig concert in het Fortis Circustheater te Scheveningen. Naast haar carrière als zangeres, is het Engelse talent ook een gevierd film- en musicalactrice. Met meer dan 60 miljoen verkochte platen wordt zij beschouwd als de meest succesvolle Britse allround artieste ooit.

Petula Clark werd geboren in het Engelse Surrey op 15 november 1932. Zij werd wereldberoemd in 1964 met het nummer Downtown en scoorde eveneens hits met nummers als This Is My Song, I Couldn't Live Without Your Love en My Love. Na een succesvol avontuur als filmactrice in Hollywood, bewees zij zichzelf in Londen en op Broadway als musicalster met hoofdrollen in The Sound of Music, Blood Brothers en Sunset Boulevard. Clark won twee Grammy's in haar loopbaan en trad op in elk denkbaar showprogramma in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, waar zij ook een grote populariteit genoot.

Clark treedt nog altijd regelmatig op in Europa en Amerika. Zij is getrouwd met een Fransman en ze is moeder van twee dochters en een zoon. Tegenwoordig woont de Engelse ster in London, Miami en Genève. Tijdens het concert in Nederland brengt Clark haar grootste hits en andere favoriete chansons ten gehore op de voor haar kenmerkende persoonlijke wijze.

Na het concert van Liza Minnelli in hetzelfde theater eerder dit jaar, verzorgt deze Britse allround rasartiest het tweede optreden in de exclusieve serie Sterren aan Zee.

Tickets voor dit eenmalige concert zijn verkrijgbaar bij TopTicketLine 0900-3005000 vanaf EUR 29 (5e rang) tot EUR 79 (1e rang). Aanvang 20.00 uur.


Noot voor de redactie/