Ingezonden persbericht


Amvest zet diner in als marketingtool

Onder het motto 'beleef het wonen in De Stadsheer' kunnen (potentiële) huurders genieten van een gastronomisch diner in een penthouse op de 30ste verdieping van de Tilburgse woontoren De Stadsheer. Amvest kiest voor de verhuur van de woningen in het centrum van Tilburg voor een onconventionele, innovatieve aanpak. Van 8 januari tot 19 februari 2007 biedt Vastgoedonderneming Amvest in samenwerking met Bonheur Horeca Groep en de makelaars Meeùs en Van de Water, de mogelijkheid om op informele wijze het woongenot in het hoogstgelegen penthouse te ervaren. Het toppunt van belevingsmarketing.

Hans Touw, directeur Portfoliomanagement van Amvest legt uit waarom voor deze aanpak is gekozen: "Mensen willen meer dan alleen een brochure en een rondleiding door de woning. Door het appartement in deze setting te 'ondergaan', krijgen potentiële huurders een betere indruk van de mogelijkheden van de ruimtes, de sfeer en het woongenot. Bij een gewone bezichtiging zie je een woning, nu beleef je haar".

Bonheur Horeca Groep rekent niet alleen op potentiële bewoners, maar verwacht ook gasten te ontvangen die een gezellig avondje uit willen. Directeur Ton Gimbrère: " Wij beschouwen hen als ambassadeurs voor deze woontoren. Een beetje Tilburger is belangstellend en nieuwsgierig naar wat er in zijn stad gebeurt en laat de mogelijkheid 'te gluren bij de buren' niet aan zich voorbijgaan. Bovendien is het uitzicht overweldigend. Bij mooi weer zijn Breda, 's-Hertogenbosch en Eindhoven zichtbaar".

De StadsHeer is 101 meter hoog en bevat 85 huurappartementen. De glazen balkons zijn beeldbepalend en geven de woontoren een geheel eigen karakter. Het gebouw is ontworpen door het Dordtse architectenbureau EGM Architecten.

Reserveren voor een diner in het penthouse van de StadsHeer kan vanaf 15 december 2006 via www.destadsheer.nl of bij Bonheur Horeca Groep op telefoonnummer 013 - 549 96 10.

---

-------------------
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht