Vlaamse Overheid

Nieuwsbericht van de Vlaamse overheid van vrijdag 22 december 2006

Nieuwe oproep voor het indienen van projectvoorstellen voor samenwerking met de landen van Centraal- en Oost-Europa. Infosessie op 18 januari 2007

In 2007 kunnen Vlaamse promotoren opnieuw voorstellen indienen voor projecten in Centraal- en Oost-Europa. De uiterste datum voor het indienen van projecten is 30 maart 2007 om 16 uur (of poststempel 29 maart 2007).

De vernieuwde documenten en richtlijnen vindt u vanaf 22 december 2006 op de website www.vlaanderen.be/centraalenoosteuropa (http://www.vlaanderen.be/centraalenoosteuropa).

Om de promotoren optimaal bij te staan bij het indienen van een projectaanvraag zal de afdeling Buitenlandse Zaken een infosessie organiseren. U krijgt er toelichtingen bij de aanvraagformulieren, het reglement, de richtlijnen en de selectieprocedure. De infosessie heeft plaats op donderdag 18 januari 2007 van 13.30 uur tot 18 uur in het auditorium van het Boudewijngebouw, Boudewijnlaan 30, 1000 Brussel.

Tijdens de infosessie zal er ook een panelgesprek plaatsvinden met promotoren. Na het plenaire gedeelte krijgt u de kans om ervaringen uit te wisselen met collega-promotoren die al in de verschillende landen van Centraal- en Oost-Europa en in Oekraïne werkzaam zijn. Aan alle promotoren wordt de mogelijkheid geboden om hun projecten en hun projectwerking binnen het COE-programma toe te lichten op diverse stands, waar zij brochures, rapportages, businesskaartjes... ter inzage kunnen leggen en waar een overzicht zal worden geboden van alle lopende projecten. Ook de medewerkers van het Departement Internationaal Vlaanderen zullen daar aanspreekbaar zijn voor al uw vragen met betrekking tot het COE-programma.

Inschrijven voor de infosessie kan door het sturen van een mailbericht naar projecten-bcoe@vlaanderen.be (mailto:projecten-bcoe@vlaanderen.be), met als onderwerp "Infosessie COE 2007". Vermeld in uw mailbericht de gegevens van de personen die aanwezig zullen zijn op 18 januari 2007.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Dhr. Freddy Evens, afdelingshoofd, Departement Internationaal Vlaanderen, afdeling Buitenlandse Zaken, Boudewijnlaan 30, 1000 Brussel Tel.: 02 553 59 20
E-mail: projecten-bcoe@vlaanderen.be

Lees meer op: http://www.vlaanderen.be/servlet/Satellite?cid=1166763617610&pagename=nieuwsberichten%2FNB_Nieuwsbericht%2FNieuwsbericht