Gemeente Delft

Jongerenloket gaat verhuizen

Het Jongerenloket Delft wordt uitgebreid. Per 18 januari 2007 gaat het loket daarom verhuizen. Het Jongerenloket verlaat Barbarasteeg 2 en gaat naar Hooikade 30. Hier zijn verschillende gemeentelijke onderdelen gevestigd, zoals de Budgetwinkel, het team Inburgering en het CIP.

Alle telefoonnummers en emailadressen van het Jongerenloket blijven gelijk. Tijdens de verhuizing zelf op 15, 16 en 17 januari 2007 is het loket lastig bereikbaar. Houdt u daar rekening mee. Voor dringende gevallen kunt u contact opnemen met de receptie van Hooikade 30, tel. 219 7960. Zij zorgen voor een adequate doorverwijzing.

Het Jongerenloket verhuist, en daarmee ook de taken die ze uitvoert:
. begeleiding van jongeren zonder startkwalificatie terug naar school of naar werk, inclusief uitkeringsverstrekking (wet RMC en WWB),
. uitvoeren en handhaven van de leerplichtwet,
. aanvragen van leerlingenvervoer en

. de uitvoering van de leerlingenadministratie van Delft.

Het Jongerenloket Delft zet de aanval in op uitval. Jeugdwerkloosheid moeten worden voorkomen en bestreden. Jongeren verdienen het dat we investeren in hun toekomst: terug naar school of anders aan het werk. De overheid trekt daar de komende jaren extra geld voor uit.

Voorheen genoot het RMC/ Jongerenloket vooral bekendheid vanwege de uitvoering van de wet RMC. Om ook de overige taken beter te benadrukken, is de naam veranderd in Jongerenloket Delft.

Heeft u nog vragen over de verhuizing? Belt u dan met het Jongerenloket, telefoonnummer 015 260 23 27.

Noot voor de redactie (

Gemeente Delft