Gemeente Spijkenisse


Rotterdampas goedkoop voor 65 plussers uit Spijkenisse

18 januari 2007

Rotterdampas

Rotterdampas goedkoop voor 65 plussers uit Spijkenisse Mensen van 65 jaar en ouder uit Spijkenisse kunnen de Rotterdampas voortaan goedkoop aanschaffen. Het seniorentarief is 10 euro in plaats van het normale tarief van 55 euro. Met de Rotterdampas kunnen mensen gratis of met korting allerlei attracties bezoeken.

De Rotterdampas geeft gratis toegang tot een groot aantal Rotterdamse topattracties zoals Spido, de Euromast en vrijwel alle Rotterdamse musea. Daarnaast geeft de Rotterdampas korting op strippenkaarten, voorstellingen in de Doelen, een bezoek aan Diergaarde Blijdorp of een abonnement op de bibliotheek.
Ook de bibliotheek in Spijkenisse, het Rivierazwembad, allerlei activiteiten van het Milieu Huis, de fluisterboot en theater de Stoep doen mee.

De normale prijs van de Rotterdampas is 55 euro. De pas is ook goedkoop verkrijgbaar voor minima in Spijkenisse. Zij betalen slechts 5 euro en kunnen hem gratis aanvragen voor hun minderjarige kinderen. De Rotterdampas is vanaf 12 februari verkrijgbaar in het stadhuis van Spijkenisse. De pas kan vanaf 1 maart worden gebruikt.