Ingezonden persbericht


Persbericht

Spelen met Kloontje tijdens Ooitse Winterrrbrrrunches

Wegens succes terug in Het Land van Ooit

De grenzen van Het Land van Ooit lijken dan wel gesloten, maar ook in de winter is er genoeg te beleven. Wegens het succes van vorig jaar, vinden ook dit jaar weer Kloontje's Winterrrbrrrunches plaats in Het Land van Ooit. Op elke zondag in het winterseizoen, is het Roze Kasteel namelijk speciaal geopend voor eenieder die graag samen met Kloontje het Reuzenkind wil komen genieten van een heuse winterse brunch.

Zo kunnen de Ridders en Jonkvrouwen genieten van een écht kinderbuffet voorzien van allerlei heerlijke verrassingen. Wel eens gehoord van een fruitsoep of lachende frietjes? Ook volwassenen kunnen zorgeloos genieten van hun buffet, want Kloontje het Reuzenkind zorgt voor vermaak van de Ridders en Jonkvrouwen, door ze mee te nemen naar het Baroktheater. Daar wordt getekend, gedanst en veel lol gemaakt. Kortom, een heerlijk dagje uit voor zowel jong als oud.

Op zondag 18 februari is er een speciale Carnavalsbrunch, waarbij in plaats van het reguliere buffet een echt Oudbrabants buffet wordt geserveerd, met snert en echte Brabantse worstenbroodjes. Ook op 1e en 2e Paasdag hebben de brunches een speciaal tintje. Kinderen ontmoeten de Paashaas en zoeken samen eieren in de Engelse Tuin.

De Winterrrbrrrunches vangen om 11.00 uur en duren tot 14.00 uur.

Data:


* Zondag 21 & 28 januari


* Zondag 4, 11 & 25 februari


* Zondag 18 februari, Carnavalsbrunch


* Zondag 4, 11, 18 & 25 maart


* Zondag 1, 15 & 22 april


* 1e & 2e Paasdag: 8 & 9 april, Paasbrunch en eieren zoeken

Prijzen:

Volwassenen ¤ 24,50

Ridders & Jonkvrouwen ¤ 144,50

Ridders & Jonkvrouwen t/m 2 jaar: Gratis

Deze prijzen zijn exclusief alcoholische dranken.

Voor meer informatie en reserveringen info@ooit.nl of 0416 - 37 77 75.

Tot Ooit!

Aan de redactie:

Voor meer informatie over Het Land van Ooit kunt u contact opnemen met het Ministerie van Landsbelang van Het Land van Ooit. Telefoon: 0416 - 377 775.