Ingezonden persbericht


NIEUWS
Computerweg 22
NL-3542 DR Utrecht

PERSBERICHT

Utrecht, maandag 11 december 2006

Tech Data Partner Event 2007

Op donderdag 18 januari 2007 opent Tech Data wederom haar deuren voor de 13e editie van het Tech Data Partner Event. Het Partner Event is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij ruim 60 vooraanstaande ICT leveranciers en ruim 2000 resellers elkaar ontmoeten. In ons land is het Partner Event hiermee de enige ICT beurs met een unieke opzet, vol informatie en entertainment.

Dit jaar staat het thema Face2Face centraal. Met dit thema willen Tech Data en Azlan nadrukkelijk onderstrepen dat het Face2Face ofwel het persoonlijk contact tijdens het Partner Event 2007 centraal staat. Het thema Face2Face zal als "rode draad" van door het hele event, van entertainment tot aankleding en van uitnodiging tot aan het vertrek, lopen!

Rond 16.00 uur zal de beurs van start gaan. Ruim 60 leveranciers met producten en oplossingen zullen ruim 2000 klanten te woord staan. De beurs zal dit jaar van live commentaar worden voorzien door presenator Gaston Starreveld, bekend van o.a. de Postcode Loterij. Naast optimale exposure voor nieuwe, innovatieve producten en diensten kunnen bezoekers hier ook terecht voor speciale beursaanbiedingen, activiteiten en een hapje en drankje. Om 21.00 uur zal het feest spectaculair van start gaan en o.a. de Boston Tea Party zal voor de nodige entertainment zorgen.

Meer informatie over het Tech Data Partner Event 2007 kunt u vinden op: www.techdata.nl/partnerevent

Over Tech Data
Tech Data Nederland bv is onderdeel van Tech Data Corporation

(Nasdaq GS: TECD), opgericht in 1974 en een vooraanstaand wereldwijd aanbieder van IT-producten, logistiek management en overige diensten met een toegevoegde waarde. Het Fortune 500 bedrijf (107e plaats) en haar dochterbedrijven leveren aan meer dan 90.000 technologieresellers in meer dan 100 landen. Het uitgebreide dienstenaanbod van Tech Data omvat technische ondersteuning, financieringsmogelijkheden en configuratiediensten, alsmede een volledige serie bekroonde oplossingen op het gebied van e-commerce. Het bedrijf heeft het afgelopen boekjaar, dat eindigde op 31 januari 2006, voor 20,5 miljard USD aan verkopen gerealiseerd. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.techdata.nl

Contact gegevens
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Tech Data Nederland bv
Ronald Schapendonk - Channel Marketing Manager

Tel : +31 (0)346 585 000
Email: pers@techdata.nl


---- --