Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort
Woensdag 17 januari t/m vrijdag 26 januari 2007

Donderdag 18 januari
16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper, wethouder Luchtenveld en wethouder Hekman zijn aanwezig bij de officiële opening van het nieuwe kantoorgebouw 'Brouwershof' van Akzo Nobel. Locatie: Stationsstraat 77 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de afscheidsreceptie van Rien den Boer, hoofd van de sector Infrastructuur & Omgeving van de Hoofddirectie Juridische Zaken van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. Locatie: "Koepel", Plesmanweg 1-6 te Den Haag.

18.00 uur
Wethouder Eerdmans bezoekt de Nieuwjaarsbijeenkomst van FORUM met als thema 'Niet de afkomst, maar de toekomst'. Locatie: Nieuwe Kerk, Spui 175 Den Haag.

Vrijdag 19 januari
15.15 uur
Wethouder Van 't Veld sluit de VMBO Techniekweek af. Locatie: ROI, Clarenburg 1 te Leusden.

16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de buitengewone openbare terechtzitting ter gelegenheid van de installatie van mevrouw mr. H.E. Hoogendijk als plaatsvervangend hoofdofficier van justitie in het arrondissement te Utrecht. Locatie: Gerechtsgebouw, Vrouwe Justitiaplein 1 te Utrecht.

Zondag 21 januari
15.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent de tentoonstelling 'Jongkind tot Van der Leck', collectie Kamerbeek. Locatie: St. Aegtenkapel, 't Zand 37 te Amersfoort.

Woensdag 24 januari
13.30 uur
Wethouder Eerdmans woont de startbijeenkomst bij van het Arbeidstraining en coachingcentrum. Dit leerwerkcentrum biedt leerlingen van speciaal en praktijkonderwijs die moeite hebben om een reguliere stage succesvol af te ronden, de kans om met extra begeleiding op een speciale leerwerkplek in een bedrijf alsnog hun opleiding af te maken. Locatie: Wouters Totaalafbouw, 't Koendert 1 te Leusden.

Donderdag 25 januari
12.15 uur
Wethouder Luchtenveld woont het wintercongres met het thema 'Gemeenten en Europa' bij. De VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten) afdeling Utrecht organiseert dit congres. Locatie: Grand Kasteel Woerden, kasteel 3 te Woerden.

16.00 uur
Wethouder Eerdmans woont de opening bij van de nieuwe werkvloer Techniekbreed van het Stromenland Locatie: Hooglandseweg N 55 Amersfoort.


---- --