Ingezonden persbericht


Laren, 17 januari 2007

MORGEN OP TIEN WEER EEN NIEUWE AFLEVERING VAN SPEIJK!

Morgen is op Tien om 20.30 uur de tweede aflevering te zien uit het nieuwe seizoen Van Speijk, de spannende en boeiende politieserie van Nederlandse bodem over twaalf gepassioneerde politieagenten. In deze aflevering zijn mishandelde zwervers het gesprek van de dag. Iedereen vraagt zich af wat er gaande is. Er komt meer duidelijkheid als er op internet een filmpje opduikt. Intussen zijn Jeroen (Johnny de Mol) en Helga (Rian Gerritsen) aangekomen bij het huis van de familie Kappers, waar ze een levenloze man aantreffen. Nieuw op het bureau Van Speijkstraat is Hafid (Abdullah el Baoudi). Hij heeft een taakstraf en wil die op het bureau 'uitzitten'.

De politieagenten in Van Speijk hebben de meest uiteenlopende karakters, allemaal hun eigen achtergrond, hun problemen en zorgen thuis en ze dragen allemaal geheimen met zich mee. Maar samen werken ze aan één ding: het reilen en zeilen van Bureau Van Speijkstraat.

Echte VAN SPEIJK-fans kunnen veel eerder nieuwe afleveringen zien van hun favoriete serie door te surfen naar www.vanspeijk.tv. Naast veel extra exclusief beeldmateriaal zijn daar de nieuwe afleveringen te bekijken voordat ze op televisie worden uitgezonden. Elke vrijdag - dus de dag na de uitzending op televisie - kun je daar direct al de volgende aflevering zien.

Tien

Televisiezender Tien maakt deel uit van Talpa TV, onderdeel van Talpa Media Holding. Tien is in augustus 2005 begonnen met uitzenden, toen nog onder de naam Talpa. Tien is een moderne en vooruitstrevende zender met voornamelijk Nederlands product die zich onderscheidt met veel kwalitatief hoogwaardige amusementsprogramma's, dramaseries en topvoetbal. Dankzij tal van crossmediale activiteiten geeft Tien een extra dimensie aan televisie als medium.


---