Gemeente Drechterland

18-1-2007
Weet jij veel?
Noord-Hollanders weten over het algemeen weinig over het werk van de provincie. Daar moet verandering in komen. Daarom stelt de provincie Noord-Holland drie weken lang de âweet jij veel?â vraag.

Tijdens de campagne geeft de provincie informatie over zeven onderwerpen, zoals schone energie, wonen en opvangplekken voor jongeren. Onderwerpen die relevant zijn voor de inwoners en samen een goed beeld geven van het brede takenpakket van de provincie. De provincie wil zo laten zien waar Noord-Holland haar geld aan besteedt: "Noord-Hollanders hebben er recht op te weten wat er met hun belastinggeld wordt gedaan. En we weten ook dat ze graag meer informatie over de provincie krijgen", aldus Ton Hooijmaijers, gedeputeerde Financiën van de provincie.
De campagne duurt tot en met de derde week van januari. In die periode komt u de provincie tegen in bushokjes, in en op bussen, trams, op internet en op TV Noord-Holland en AT5. Via al deze middelen wordt iedereen uitgedaagd om zijn kennis over de provincie te testen op een speciale website: www.weetjijveel.nl

Hier staat een kennisquiz met extra informatie over de onderwerpen. Deelnemers maken kans op een ballonvaart boven Noord-Holland.
---