Politie Limburg-Noord

Politie assisteert bij ongeval met letsel

Datum: 18-01-2007
Tijd bericht: 11:29
Plaats: Weert
De politie heeft donderdagmorgen omstreeks negen uur assistentie verleend bij een ongeval op de A2. Bij dit ongeval liep een 25-jarige vrouw uit Posterholt waarschijnlijk licht nekletsel op.

Het ongeval ontstond toen het slachtoffer in haar auto richting Eindhoven reed. Door een invoegende auto moest zij onverwachts naar links uitwijken. Hierbij botste zij eerst links en daarna rechts tegen de vangrail. Zij belandde vervolgens weer op de rijbaan en werd aangereden door een vrachtwagen die achter haar reed. De vrouw kwam na de botsing tegen de middenvangrail tot stilstand. Achter de vrachtwagen die met de auto in botsing kwam reed een tweede vrachtwagen. Deze kon zijn voertuig nog net op tijd tot stilstand brengen. Een derde vrachtwagen die weer hier achter reed lukte dit niet, en deze botste op de tweede vrachtwagen.
Door het ongeval ontstond een file van ongeveer vijf kilometer. Nadat de auto van de vrouw uit Posterholt was weggesleept, had het verkeer weer vrije doorgang. De vrouw is ter controle met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De zaak wordt verder afgehandeld door het Korps Landelijke Politie Diensten.