Politie Zeeland


---


Z-182-2007 Politie doet inval in drugspand Terneuzen
De politie heeft afgelopen maandag een inval gedaan in een drugspand aan de Grenulaan in Terneuzen. Dit naar aanleiding van diverse overlastmeldingen van buurtbewoners.
De hoofdbewoner werd ter plaatse aangehouden op verdenking van handel in harddrugs. Eerder werd een medebewoner van het pand al aangehouden in België voor hetzelfde delict.
Uit verder onderzoek volgden nog een zestal aanhoudingen in Terneuzen. Naar aanleiding hiervan werden nog vijf drugsdealers, afkomstig uit 's Gravenhage, Terneuzen en Vlissingen, aangehouden. Zij zijn inmiddels voorgeleid.
Na de inval is het drugspand dichtgetimmerd. Het onderzoek, dat plaats vond in het kader van het project Houdgreep, wordt nog voortgezet.

Z-183-2007 Dader voor moord op Terneuzense nog onbekend
Het onderzoek van het rechercheteam van politie Zeeland naar de gewelddadige dood van de 30-jarige Nermin Kutlu, heeft nog niet naar een dader geleid.
De Terneuzense werd op de avond van zondag 12 november 2006 in haar woning aan de Gouwestraat om het leven gebracht. Het onderzoek naar sporen en aanwijzingen wordt in kleiner verband voortgezet.


---- --