Fortis Bank

Fortis verlengt sponsoringovereenkomst met Feyenoord

Fortis heeft vandaag de overeenkomst als hoofdsponsor van Feyenoord met twee jaar verlengd. Tot en met het seizoen 2008/2009 zal de naam van Fortis te zien zijn op de shirts van de Rotterdammers. Beide partijen kwamen een optie voor nog eens drie jaar overeen. Financiële details van de overeenkomst worden niet bekendgemaakt.

Fortis heeft de afgelopen drie jaren door middel van de sponsoring van de Rotterdamse club haar naamsbekendheid onder een breed publiek aanzienlijk weten te verhogen. Daarnaast worden de ontvangstmogelijkheden bij thuiswedstrijden van Feyenoord door relaties van Fortis uitstekend gewaardeerd. Deze belangrijke voordelen die de overeenkomst biedt hebben Fortis doen besluiten ook de aankomende jaren als hoofdsponsor van Feyenoord op te treden.

Chris Woerts, Commercieel Directeur van Feyenoord: "Wij zijn verheugd en trots dat Fortis ook de komende jaren de club blijft steunen. We hebben een sterke relatie en zien in Fortis een uiterst actieve sponsor, die veel activiteiten ontwikkelt die bijdragen aan de positieve uitstraling van de club. We hopen deze relatie nog lang voort te mogen zetten."

Adrian Martorana, General Manager Fortis Global Branding & Communications: "De sponsoring van Feyenoord heeft gebracht wat wij ervan verwachtten en heeft een sterke bijdrage kunnen leveren aan de vergroting van onze naamsbekendheid in Nederland. Dat was en is een belangrijke doelstelling voor Fortis. De samenwerking met Feyenoord is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een hecht partnership. We hebben het volste vertrouwen in dit partnership en kijken uit naar een nieuwe succesvolle periode in onze samenwerking."

Fortis is sinds 2004 hoofdsponsor van Feyenoord. Daarvoor was Fortis-dochter Stad Rotterdam Verzekeringen, thans Fortis ASR, dertien jaar lang hoofdsponsor van de club uit Rotterdam. Ook buiten Nederland is Fortis actief als sponsor in voetbal. In België is Fortis al sinds 1981 hoofdsponsor van voetbalclub Anderlecht en in Turkije sponsort Fortis sinds 2005 de Turkse Bekercompetitie.

Fortis is een internationale financiële dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren. Wij bieden onze particuliere, zakelijke en institutionele klanten een totaalpakket van producten en diensten via de eigen kanalen, via het verzekeringsintermediair en via andere partners. Met een marktkapitalisatie van EUR 42,1 miljard (31/12/2006) behoort Fortis tot de twintig grootste financiële instellingen van Europa. De sterke solvabiliteit, de aanwezigheid in 50 landen en het professionalisme van onze 59.000 medewerkers stellen ons in staat om mondiale kracht te combineren met lokale flexibiliteit en onze klanten optimale ondersteuning te bieden. Voor meer informatie zie www.fortis.com

Perscontact Fortis:
Utrecht:

+31 (0)30 226 32 19
Brussel:

+32 (0)2 565 35 84

Perscontact Feyenoord:
Rotterdam:

+31 (0)10 292 68 74