Tot 18.00 uur al circa 500 extra autoruitschademeldingen

Carglass

Son, 18 januari 2007
PERSBERICHT

Tot 18.00 uur al circa 500 extra autoruitschademeldingen Drukte bij Carglass direct merkbaar door storm

Son-De hevige storm heeft direct gezorgd voor aanzienlijk meer autoruitschades dan gebruikelijk. Naar schatting zijn er bij Carglass tot 18.00 uur al 500 extra ruitschademeldingen binnengekomen als gevolg van de storm. De verwachting is dat deze drukte de komende uren/dagen nog zal aan houden.

De komende dagen zal pas echt goed duidelijk worden welke schade de storm heeft aangericht. Om dit moment zijn er andere prioriteiten bij Carglass. De afgelopen uren wordt er met man en macht gewerkt om alle telefonische ruitschademeldingen te verwerken. Naar schatting zijn er bij Carglass tot 18.00 uur al 500 extra ruitschademeldingen binnengekomen als gevolg van de storm. Om zoveel mogelijk gedupeerden met stormschade aan hun auto nog vanavond en vanacht te helpen, zijn in elk Service Center extra monteurs paraat. In heel Nederland zijn er dit 150 extra, normaal gesproken zijn er 55 dienstdoende monteurs in de avond en nachturen beschikbaar. Als gevolg van de storm is het momenteel uitsluitend mogelijk om ruitschade op te lossen in de service centers en niet op locatie.

CARGLASS(r) is onderdeel van BELRON(r) wereldwijd het grootste en meest geavanceerde glasherstelbedrijf voor voertuigen. In ons land is Carglass marktleider met circa 500.000 autoruitreparaties en -vervangingen per jaar. Carglass richt zich vooral op het gemak van de klant en het beperken van de schadelast door tijdige en hoogwaardige reparatie en vervanging met levenslange garantie. In Nederland heeft Carglas 54 Service Centra en 220 mobiele service units voor het repareren of vervangen van autoruiten thuis, onderweg of op het werk. Carglass is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via het gratis service nummer 0800-0406 voor het melden van autoruitschades. Sterreparaties kunnen nu ook via www.carglass.nl geboekt worden. In geval van nood worden klanten ook buiten kantooruren op afspraak geholpen. Carglass zorgt voor afhandeling van de schade met verzekeraars en leasemaatschappijen.

EINDE PERSBERICHT


Noot voor de redactie,