Politie Rotterdam Rijnmond

Uitgave donderdag 18 januari

* MAN GEWOND NA STEEKPARTIJ
Politiepersoneel stelt een nader onderzoek in naar een steekpartij waarbij een 24-jarige Rotterdammer gewond raakte. De man werd in de nacht van woensdag op donderdag, in een woning aan de Prins Hendriklaan, gestoken door een bezoeker. Het tweetal kreeg ruzie waarna de man enkele steekwonden opliep. Hij werd voor behandeling overgebracht naar het Erasmus MC.


* HENNEPKWEKERIJEN AANGETROFFEN
ROTTERDAM-OUDE IJSSELMONDE- Politiemensen troffen na een onderzoek, in een woning aan de Koninginneweg, drie hennepkwekerijen aan. In totaal ging het om 550 planten, met bijbehorende apparatuur. Een 26-jarige man uit Schiedam wilde via de achterzijde van de woning ontkomen, maar werd daar aangehouden. Hij bleek nog gevangenisstraf open te hebben staan en werd ingesloten.
ROTTERDAM-BEVERWAARD- Op basis van binnengekomen informatie werd woensdag begin van de middag een onderzoek ingesteld in een woning aan de Sterkenburgsingel. Verdeeld over twee kamers troffen politiemensen een kwekerij aan met 977 stekjes en 65 grote planten, met bijbehorende apparatuur.
ROTTERDAM-OUDE NOORDEN- In een woning aan de Zaagmolendrift stelden politiemensen woensdagmiddag, op verzoek van het Interventieteam, een onderzoek in. In de woning werd een hennepkwekerij met 191 planten en bijbehorende apparatuur aangetroffen. Daarnaast bleek er ook diefstal van stroom. Het Hennepteam droeg in alle gevallen zorg voor de ontmanteling en verdere afhandeling van de kwekerijen. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaren van de kwekerijen.
Copyright © 2007 Politie Rotterdam-Rijnmond - disclaimer