Gemeente Gouda


persbericht: aanpassing portefeuilleverdeling college (17-01-2007)

Het college van burgemeester en wethouders van Gouda heeft de nieuwe portefeuilleverdeling vastgesteld. De nieuwe vaststelling was nodig na de komst van wethouder Harro Janssen van de ChristenUnie per 1 januari 2007. Hij volgt wethouder Piet van der Sluijs op, die op 22 december 2006 afscheid nam.

wijzigingen
De portefeuille van wethouder Harro Janssen bestaat uit Financiën, Belastingen en Vastgoed, Verkeer en Vervoer (inclusief parkeren, langzaam verkeer en Zuidwestelijke Randweg), RijnGouwelijn en Informatisering en Automatisering.

Verder verschuift de portefeuille Bouw- en Woningtoezicht, Monumentenzorg en Cultuurhistorie (inclusief archeologie) van wethouder Marco Kastelein naar wethouder Arnout Menkveld. De portefeuille van wethouder Marion Suijker wordt uitgebreid met de onderwerpen Sociale Zaken, Werkgelegenheid en Educatie (inclusief integratie/inburgering) en Project discotheek en vrijetijdscentrum. De onderwerpen Financiën, Belastingen en Vastgoed van Harro Janssen maakten voorheen onderdeel uit van de portefeuille van wethouder Siebe Keulen.