Gemeente Kampen

Persbericht

Kampen, 18 januari 2007

Overhandiging cheques door burgemeester Oosterhof

Op donderdag 18 januari overhandigt burgemeester Oosterhof om 16.00 uur in het stadhuis van Kampen een cheque van EUR 500,- aan Stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden en een cheque van EUR 500,- aan Stichting Aangepast Paardrijden `De Zwartendijkruiters'.

Afgelopen zomer heeft de Kamper Botter KP32 de Harderwijker Botterrace gewonnen. Het is traditie dat het college van burgemeester en wethouders van de winnende gemeente een sociaal/maatschappelijk doel mag uitzoeken voor de geldprijs (EUR 1.000,-) die door de sponsor, Eszet Handelsgroep uit Harderwijk, ter beschikking is gesteld.

Het college van de gemeente Kampen heeft gekozen voor de Stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden en Stichting Aangepast Paardrijden `De Zwartendijkruiters'.

Op donderdag 18 januari overhandigt de heer M. Dooyeweerd van Eszet Handelsgroep om 16.00 uur eerst een cheque van EUR 1.000,- aan de burgemeester. Vervolgens overhandigt de burgemeester de twee cheques van EUR 500,- aan de genoemde stichtingen.