Travel Unie International Nederland N.V.

TUI NEDERLAND WINT DRIE AWARDS TIJDENS VAKDAG VAKANTIEBEURS

Rijswijk, donderdag 18 januari De Vakdag van de Vakantiebeurs had dit jaar een extra feestelijk tintje voor marktleider TUI Nederland; naast alle Veren werden maar liefst drie additionele awards in ontvangst genomen. Allereerst de Brasil Award voor beste entrepreneur, uitgereikt door de Braziliaanse Ambassade. Ten tweede de Super-Award, afkomstig van de SuperClubs keten voor het realiseren van de hoogste omzet binnen de Benelux. Ten derde werd luchtvaartmaatschappij ArkeFly beloond voor haar positieve invloed op het toerisme op Bonaire met het Roze Ei van Bonaire.

Brasil Award 2006
De Brasil Awards worden jaarlijks door de Braziliaanse Ambassade in Nederland toegekend aan partijen die succesvolle bijdragen leveren aan de promotie van reisbestemming Brazilië. Steven van der Heijden, CEO van TUI Nederland, nam in de categorie 'beste entrepeneur' de prijs in ontvangst. TUI Nederland werd geprezen om haar ondernemerschap én voor de lancering van airline ArkeFly. ArkeFly vliegt dit seizoen maar liefst drie keer per week op Brazilië, naar Natal, Porto Seguro,Salvador en Fortaleza.

SuperClubs Super-Award
Dit jaar won TUI Nederland voor het eerst de Super-Award van de keten SuperClubs. Deze award wordt elk jaar uitgereikt aan de reisorganisatie in de Benelux die de hoogste omzet heeft gerealiseerd voor de SuperClubs All Inclusive keten. We zijn erg trots op de award en gaan ons uiterste best doen om volgend jaar weer zon goed resultaat neer te zetten aldus Manfred Lahey, Manager Product Verre Reizen van TUI Nederland. Paul Verhaak, verantwoordelijk voor Sales & Marketing binnen SuperClubs is zeer tevreden over de sterke omzetgroei van zowel TUI Nederland als andere touroperators in de Benelux in het afgelopen jaar. Dit komt onder andere door de toegenomen populariteit van de SuperClubs, van het Caribisch gebied als vakantiebestemming én uiteraard de groei van het aantal vluchten naar deze bestemming.

Het Roze Ei van Bonaire
De derde award die TUI Nederland tijdens de Vakdag in de wacht heeft gesleept, is Bonaires Roze Ei. Vol trots nam wederom Manfred Lahey, namens TUI Nederland, het felroze ei in ontvangst. De award is het directe gevolg van de uitbreiding van de vluchtcapaciteit van ArkeFly naar Bonaire. ArkeFly vliegt sinds november 2006, naast de bestaande vluchten naar Curaçao en Aruba, nu ook wekelijks naar Bonaire. Het Roze Ei gaat jaarlijks naar dat bedrijf waar we veel van verwachten en TUI heeft afgelopen jaar een zeer positieve bijdrage op de groei van het toerisme op Bonaire geleverd, aldus de directeur van het toeristenbureau Roger Davids.