Nieuwe grappen van de Cynic Dick Clinic in Utrechtse Café Flitz


2007: het jaar van de lach

UTRECHT, 20070109 -- Volgens de Islamieten is het 1427, de Boeddhisten zeggen dat het 2552 is en de joden spannen de kroon met maar liefst 5767 jaren op de teller. Het zal de comedians van de Cynic Dick Clinic een worst wezen. Volgens hen is 2007 vooral het jaar van de lach! Meer wilde avonturen, meer absurde grappen en meer nieuw materiaal. Donderdag 18 januari trappen zij het nieuwe jaar af in Café Flitz te Utrecht.

MC Menno Stam schudt het publiek na alle suffe nieuwjaarsborrels goed wakker met zijn gevatte grappen en harde humor. Jeroen Pater, de weergaloze godfather van de Cynic Dick Clinic, laat zich van een nog ongeziene kant zien en verwent de bezoekers met vers, fris en nieuw materiaal. Verder is in ieder geval Michiel Peereboom uit Amsterdam aanwezig en maken twee mannen van de Culture Comedy Awards hun opwachting: Patrick Laureij schopte het tot de halve finales en Steven Stol wist afgelopen jaar zelfs de publieksprijs in de wacht te slepen.

Dat wordt gegarandeerd lachen, net als om de toegangsprijs: voor een schamele zes euro ben je al binnen en krijg je een avond boordevol nagelnieuw materiaal van een aantal gevestigde en een paar veelbelovende comedians. Zorg dus dat je erbij bent op donderdag 18 januari om 21:30 uur in Café Flitz, Rozenstraat 15 te Utrecht. Kaarten worden verkocht aan de deur.