Nieuwe Veste Bigband geeft Nieuwjaars JAZZconcert


Gastsolisten Charlie Green en Chris Strik maken opwachting

BREDA, 20070115 -- Vrijdag 19 januari geeft de Nieuwe Veste Bigband in de PARA aan het Van Coothplein te Breda een speciale editie van het jaarlijks terugkerend Nieuwjaars JAZZconcert. Tijdens dit concert zullen twee gastsolisten van formaat hun opwachting maken; Charlie Green (trumpet) en Chris Strik (drums). Beide worden gerekend tot de jazztop van Nederland en ver daarbuiten. De bigband speelt deze avond een reeks aan nieuwe stukken, waarvan er een aantal gearrangeerd zijn door Charlie Green. Charlie zal de gehele avond de leiding van de bigband op zich nemen.

De Nieuwe Veste Bigband heeft al veel noemenswaardige optredens en prijzen op haar naam staan. Waaronder twee eerste prijzen die behaald zijn op het Wereld Muziek Concours en het Blast! Bigband Concours.
In dit nieuwe jaar gaat de Nieuwe Veste Bigband deze opwaarts ingeslagen weg doorzetten. Een prima start hiervoor is dit Nieuwjaars JAZZconcert. Het programma begint om 20.30 uur. Informatie over de gastsolisten is te vinden op www.nieuwevestebigband.nl





Nieuwe Veste Bigband