Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Woningbrand; vier mensen uit huis gehaald

Putten, 19-01-2007 o In een woning aan de Willem de Zwijgerlaan is op woensdag (17/01) brand uitgebroken. Vier aanwezige personen (onder wie een tweejarig kind) zijn door agenten uit de woning gehaald. De brandweer werd ingeschakeld om de brand te blussen. Er vielen geen gewonden. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Bij de politie kwam kort voor twaalf uur s middags een melding binnen dat er op bovengenoemd adres brand zou zijn uitgebroken en dat er nog mensen in de woning aanwezig waren. Hierop gingen agenten met spoed ter plaatse en zij troffen in de woning vier mensen aan, waaronder een moeder (26 jaar) en een kind (2 jaar). Zij zijn allen direct uit de woning gehaald.

De brandweer werd ingeschakeld om de brand te blussen, maar zij kon niet voorkomen dat de gehele bovenverdieping onder het roet kwam te zitten. Medewerkers van een ambulance kwamen eveneens ter plaatse om moeder en kind te onderzoeken, maar er werd geen letsel geconstateerd. De oorzaak van de brand is op dit moment niet bekend.