Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Auto rijdt tegen overstekende pony

Publicatiedatum: 19-1-2007 13:08:06

Doornenburg - Een 27-jarige Doornenburgse heeft donderdagavond met haar auto een pony aangereden. Voor zover bekend raakte het dier hierbij niet gewond; de auto raakte beschadigd aan de voorzijde. De automobiliste reed over de Duistersestraat in haar woonplaats, komende uit de richting van de Angerensestraat. Plotseling zou de pony de weg zijn overgestoken. Het is onduidelijk hoe de pony op de weg kwam. De vrouw kon het dier niet meer ontwijken en een botsing volgde. Na de aanrijding liep de pony verder. Het lukte de politie, met hulp van omstanders, om het dier te vangen. De pony is terug bij zijn eigenaar.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Automobilist en bromfietser botsen

Publicatiedatum: 19-1-2007 13:07:16

Elst - Een 16-jarige bromfietser uit Elst en een 27-jarige automobilist uit Kesteren zijn donderdagmiddag met elkaar in botsing gekomen. De automobilist reed over de Rijksweg-Noord in Elst, komende uit de richting van Arnhem. Op de kruising met de Eerste Weteringsewal sloeg hij rechtsaf en zag daarbij mogelijk de bromfietser (die over het naast de weg gelegen fietspad reed) over het hoofd. Bij de botsing die volgde was - voor zover bekend - enkel sprake van materiële schade. De bromfietser is voor medische controle op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan. Zijn voertuig is mogelijk total loss geraakt. De auto had schade aan de voorzijde.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Twee autos botsen in Zevenaar

Publicatiedatum: 19-1-2007 13:06:54

Zevenaar - Een 78-jarige Doetinchemmer en een 34-jarige Zevenaarder zijn donderdagmorgen met elkaar in botsing gekomen in Zevenaar. De Doetinchemmer reed in een auto over de Doesburgseweg, komende uit de richting van de A12. Op het kruispunt nabij de Hunneveldweg sloeg deze persoon linksaf en liet daarbij de hem tegemoetkomende Zevenaarse automobilist niet voorgaan. De wagens botsten en liepen daarbij schade aan de voorzijde op.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Materiële schade bij botsing op Velperbroekcircuit
Publicatiedatum: 19-1-2007 13:06:34

Velp - Een vrachtwagen en een personenauto zijn donderdagmiddag met elkaar in botsing gekomen. Dit gebeurde op het Velperbroekcircuit in Velp. Daar reed een 43-jarige Eindhovense vrachtwagenchauffeur in de richting van Oberhausen. Op het circuit - gaande in dezelfde richting
- bevond zich ook een 43-jarige Zevenaarse automobilist. Door nog onduidelijke reden kwamen de twee met elkaar in botsing. Voor zover bekend was er enkel sprake van materiële schade.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---