Gemeente Apeldoorn

Groot Zonnehoeve virtueel al bijna klaar

Groot Zonnehoeve is een nieuw te ontwikkelen wijk in Apeldoorn Oost. Een duurzame wijk, met veel groen en toepassing van de nieuwste technieken. De eerste woningen gaan de komende maanden in de verkoop en in 2011 moet de wijk grotendeels klaar zijn. Virtueel is de wijk nu al bijna klaar. GeĂŻnteresseerden kunnen binnenkort op de website www.apeldoorn.nl/grootzonnehoeve virtueel rondwandelen door de toekomstige wijk.

In deze digitale omgeving wordt ook de voortgang van de verschillende deelprojecten bijgehouden. Apeldoorn loopt voorop in het gebruik van zon virtuele 3D-omgeving. Het kan gezien worden als nieuw communicatiemiddel waarmee de gemeente in de toekomst diverse projecten wil presenteren.

De gemeente Apeldoorn nodigt u van harte uit voor een bijeenkomst waarbij de website www.apeldoorn.nl/grootzonnehoeve gelanceerd wordt en de start van de ontwikkeling van de wijk Groot Zonnehoeve nader wordt toegelicht.

De bijeenkomst vindt woensdag 24 januari van 10.00 11.00 uur plaats in zaal N344 in het stadhuis, Marktplein 1 in Apeldoorn.

Virtueel Groot Zonnehoeve Overzicht Groot Zonnehoeve

Voor het laatst bijgewerkt op: 19-1-2007 13:08