Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Bestuurder onwel; auto tegen boom

Gorssel, 19-01-2007 o Een 20-jarige automobilist is op donderdag (18/01) op de Zutphenseweg met zijn bestelbus tegen een boom gebotst. De brandweer werd ingeschakeld om hem uit zijn bus te halen. Het slachtoffer is voor nader onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. De bestelbus raakte zwaar beschadigd.

Buurtbewoners hoorden omstreeks 21.35 uur een harde klap en gingen polshoogte nemen. Zij troffen de jongeman bewusteloos in zijn voertuig aan, waarop de verschillende hulpdiensten werden gealarmeerd en ter plaatse gingen. Een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat de jongeman over de Zutphenseweg in de richting van Gorssel reed toen hij tegen een rechts staande boom botste.

De brandweer was behulpzaam bij het bevrijden van het slachtoffer uit de bestelbus, waarna medewerkers van de ambulance hem met spoed naar het ziekenhuis hebben overgebracht. Op dit moment is de aard van de verwondingen niet bekend.

De politie sluit niet uit dat de man mogelijk onwel is geworden. De bestelbus raakte als gevolg van de botsing zwaar beschadigd en moest worden afgesleept.