Politie Zeeland


Z-192-2007 Aanrijding in Hulst
Op de Zoutevaart in Hulst zijn vrijdagmorgen rond 11.00 uur twee auto's met elkaar in aanrijding gekomen.
Een 41-jarige automobiliste uit het Belgische Stekene kwam met haar auto in de rechterberm terecht. Ze wilde dit corrigeren en gaf een ruk aan haar stuur naar links. Hierdoor kwam zij in botsing met een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 58-jarige man uit de gemeente Hulst. Beide bestuurders bleven ongedeerd, de twee auto's konden niet meer verder rijden en moesten worden gesleept.

O-193-2007 Automobiliste in de berm na uitwijken
Op de Oesterdam bij Rilland is donderdagmorgen een 37-jarige automobiliste uit Ossendrecht in de berm beland nadat zij moest uitwijken voor een tegenligger.
De vrouw reed rond 07.45 uur in de richting van Tholen toen er plotseling een tegemoetkomende auto op haar weghelft kwam die aan het inhalen was. Om een aanrijding te voorkomen, trapte ze vol op de rem en stuurde ze de berm in. Haar auto tolde een paar keer rond waarna deze tot stilstand kwam in de berm. De veroorzaker is doorgereden.
De politie in Tholen is op zoek naar getuigen van deze bijna aanrijding. Met name naar de bestuurder van een groene auto, vermoedelijk een Renault Scenic, die werd ingehaald.

O-194-2007 Bromfietser ten val
Een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Noord-Beveland is afgelopen zondagmiddag ten val gekomen nadat hij moest uitwijken voor een tegemoetkomende auto.
Hij reed rond 14.15 uur over de Monnikendijk in Kattendijke toen een auto hem tegemoet reed. Omdat deze bestuurder niet genoeg rechts hield, moest de bromfietser uitwijken waardoor hij ten val kwam. De automobilist(e) is doorgereden.
De 16-jarige jongen kwam met de schrik vrij, zijn brommer raakte zwaar beschadigd. De politie in Goes is op zoek naar de bestuurder van deze auto, vermoedelijk een donkerkleurige Toyota.

W-195-2007 Vlissingse breekt been bij aanrijding
Een 66-jarige Vlissingse heeft vanmorgen bij een aanrijding met een auto haar been gebroken.
De vrouw reed op haar fiets en wilde rond 07.00 uur bij de fietsersoversteekplaats van de Koudekerkseweg de weg oversteken naar de Sloeweg. Ze zag hierbij een personenauto, bestuurd door een 22-jarige Poolse, over het hoofd en kwam hiermee in botsing. De 66-jarige vrouw kwam ten val en liep hierbij een hoofdwond en een gebroken been op. Ze is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Haar fiets is totaal vernield, de auto had schade aan de voorzijde.

---- --