Provincie Limburg

Hype rond carnavalsposter Vastelaovend in Limburg De woensdag jl. gepresenteerde kunstposter Vastelaovend in Limburg van

Jack Poels is, evenals vorig jaar, een gigantisch succes. Binnen twee dagen blijkt de totale oplage van 25.000 stuks, op een enkele poster na, vergeven te zijn. Bij zowel de receptie van het Gouvernement als bij de regiokantoren en uitgiftepunten van Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad liep het, ondanks het bijzonder slechte weer, storm. Gedeputeerde Odile Wolfs: Geweldig wat er opnieuw in Limburg gebeurt. Wij hadden ingeschat dat het aantal posters voldoende zou zijn. De belangstelling is zó groot dat ik besloten heb er 25.000 stuks bij te laten drukken omdat zoveel mensen er plezier aan beleven. Opnieuw een teken dat de Vastelaovend in Limburg springlevend is.

Er worden 25.000 kunstposters extra gedrukt. Vanaf woensdagmiddag 24 januari kan iedereen weer met de krantenbon van donderdag 18 januari jl. maximaal twee exemplaren gratis afhalen bij de receptie in de centrale hal van het Gouvernement en bij de regiokantoren van Dagblad De Limburger en het Limburgs Dagblad in de gehele provincie.

De carnavalsposter komt tot stand in samenwerking tussen de Provincie Limburg, de Sjeng Kraft Kompenei en Dagblad De Limburger/Limburgs Dagblad.

19-1-2007 16:05