Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuw partnerprogramma van Cartesis biedt partners flinke kortingen

Utrecht, 19 januari, 2007 - Cartesis, wereldwijd de toonaangevende specialist in finance en performance management-software, presenteert zijn nieuwe partnerprogramma. Het richt zich op het uitbreiden van het bereik van de Cartesis 10 performance management-suite. Dit nieuwe programma maakt het voor partners mogelijk om zeer complete performance management-oplossingen aan te bieden in specifieke sectoren en regio's. Cartesis biedt zijn partners ook toegang tot een best practice implementatiemethodologie en concurrerende kortingen tot wel 60 procent.

De voordelen van het partnerprogramma omvatten:

- Totale korting van 60% (55% op de vaste prijzen en 5% op een gezamenlijk marketingfonds)
- Kortingen op trainingen en een extranet-kennisbank
- Gezamenlijke marketing en publiciteit

- Ondersteuning van het Cartesis partnerteam om succes te verzekeren

Het partnerprogramma is beschikbaar voor verschillende value added resellers (VAR's) die ervaring hebben in de verkoop aan CFO's en financieel executives. Cartesis heeft het programma op maat gemaakt om aan de vraag van alle partners te voldoen ongeacht de locatie of markt waarin zij werkzaam zijn.

Het partnerprogramma is anders dan andere VAR-programma's, omdat Cartesis partners meer dan alleen een pakket met technologische tools biedt. Partners kunnen profiteren van flexibele contractvoorwaarden als ook de bestaande productpakketten uitbreiden en de volledige Cartesis performance management-suite aanbieden. De Cartesis 10 suite omvat managementrapportage; financiële en statutaire consolidatie; planning, budgettering en forecasting: OLAP data-analyse; dashboarding en intercompany-applicaties.

"De BPM-markt groeit erg snel en het werven van nieuwe partners is een goede manier om het momentum dat we nu in de VS hebben gerealiseerd vast te houden", zegt Crispin Read, CMO bij Cartesis. "Door het combineren van de Cartesis-oplossingen met hun specifieke domeinexpertise en marktbereik kunnen onze VAR's veel meer bedrijven laten profiteren van de voordelen van 's werelds krachtigste performance management-oplossing. We verwachten dat er zo'n 12 partners gaan deelnemen in het eerste halfjaar."

"Partners zijn belangrijk voor softwarebedrijven om continu voordelen aan hun klanten te kunnen bieden", vertelt Robert Kugel, senior vice-president bij Ventana Research. "Door een partnerkanaal toe te voegen, verbreedt Cartesis het aantal bedrijven dat gebruik kan maken van zijn oplossingen voor finance en performance-management. Cartesis heeft daarnaast de juiste stappen genomen om een voor beide partijen voordelig partnerprogramma samen te stellen. Dit is essentieel voor het succes bij klanten."

Dit nieuwe partnerprogramma is een aanvulling op een al zeer succesvol consulting partnerprogramma bij Cartesis. Cartesis heeft vanaf het begin nauw samengewerkt met accountancy-bedrijven en integrators als Accenture, Bearing Point, Ernst & Young en PricewaterhouseCoopers, om de best passende technologieën toe te passen in grote consulting-projecten. Het is voor het eerst dat Cartesis partners de mogelijkheid biedt om zijn technologie direct te verkopen aan de klant.

Over Cartesis
Cartesis is wereldwijd de toonaangevende specialist in finance en performance management software met meer dan 1.300 klanten, 600 medewerkers en 200 business consultants. Cartesis is opgericht in 1990 en zorgt sinds die tijd bij veeleisende multinationals zoals Air France, KLM, Danone, Diageo, Nissan, Arcelor, Rabobank en Océ voor, dat processen inzichtelijker, controleerbaar en financiële verslaglegging betrouwbaar is. Dit wordt gerealiseerd door het samenbrengen van informatie, mensen en processen. Meer dan 24% van de Fortune Global 100 ondernemingen maakt gebruik van Cartesis' diepgaande financiële expertise en op standaarden gebaseerde technologie voor compliance, financiële consolidatie, management reporting, planning, budgeting en forecasting. Het systeem maakt gebruik van één enkel datamodel en is bestemd voor meerdere geografische en business segmenten. Partners van Cartesis zijn onder meer Microsoft, Accenture, Bearing Point, E&Y, KPMG en PWC. De onderneming heeft klanten in 44 verschillende landen en heeft kantoren in Brussel, Frankfurt, Londen, Norwalk (CT), Parijs, Tokio, Toronto en Utrecht. Kijk voor meer informatie op: http://www.cartesis.nl.

All cited names and/or trademarks are the property of their respective owners.

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met Marieke van Zuien van LEWIS PR: Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: mariekev@lewispr.com
http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Cartesis, kunt u contact opnemen met Annemieke van Baal - Marketing & Communications Manager Benelux: Tel: +31 (0)6 22 361 017
E-mail: avanbaal@cartesis.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com